Ekstra Bladet

ER HAN VIRKELIG NEDSLIDT?

- Gunnar Kvisgaard Knudsen Rugmarken 25 Tinglev

Forsvarsmi­nister Trine Bramsen (S) bør indkaldes til et samråd om pensionsal­deren hos Forsvaret, nu da forsvarsch­ef Bjørn Bisserup går på pension i en alder af bare 60 år. Mens vi andre til stadighed får hævet vores pensionsal­der.

I det samme samråd kunne Trine Bramsen så passende også oplyse, hvordan det står til med den tidligere hærchef Hans- Christian Mathiesens pensioner og fratrædels­esordninge­r, nu da han er blevet fyret.

Pøblen skal arbejde længere og længere – blandt andet for at betale pensioner til de to ovennævnte.

Bjørn Bisserup og HansChrist­ian Mathiesen er næppe nedslidte – de har velsagtens ikke været fysisk udfordret, siden de var rekrutter.

Bisserup kan selvfølgel­ig vælge at gå pension i sin relativt unge alder – blot han lever af sin egen formue. Men skal staten betale pensionen, bør der værre ligestilli­ng. Eller gør regeringen bevist forskel på borgerne ved at tildele pension til Bisserup syv et halvt år tidligere end andre i hans årgang?

Han ønskede tilsynelad­ende selv at gå på pension. Det lyder også kønnere end at værre blevet gået ( fyret!).

Vi hører, at nedslidte nu skal kunne gå tidligere på pension. Jeg stiller derfor Trine Bramsen følgende spørgsmål: Er Bjørn Bisserup nedslidt?

Bisserup kan selvfølgel­ig vælge at gå pension i sin relativt unge alder – blot han lever af sin egen formue

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Trine Bramsen ( S) har ladet forsvarsch­ef Bjørn Bisserup gå på pension i en alder af blot 60 år.
FOTO: JENS DRESLING Trine Bramsen ( S) har ladet forsvarsch­ef Bjørn Bisserup gå på pension i en alder af blot 60 år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark