Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er tankevække­nde, om der er kvinder, som i det skjulte betragter det som et adelsmærke at blive berørt og/eller få kommentare­r fra mænd. Det betyder de er attraktive, og at visse mænd derfor ikke kan styre sig. Jeg tænker bare på det. Men sådan tænkte man ikke, da jeg var ung i 40’erne og 50’erne. Dengang var samfundet heller ikke så seksualise­ret. Erik Olesen Balderspar­ken 24 Nykøbing Sjælland

at jeg gerne vil sige tillykke til FC Midtjyllan­d med den kommende deltagelse i Champions League. Og det er vel kun blevet endnu bedre af, at FCK ikke klarede cuttet til det mindre prestigefy­ldte Europa League. Det er synd for dansk fodbold – men det kan måske få FCK- manager Ståle Solbakken til at lade være med at være så nedladende.

Visti Vester Solrød Strand

at den første debat mellem Donald Trump og Joe Biden ligger frit tilgængeli­gt på nettet. Se den, og dan selv din mening! Mange vil blive overrasked­e over den store forskel, der er på selve debatten og journalist­ernes ensrettede udlægning.

Michael Thestrup Brønshøj

at det må undre enhver retskaffen borger i dette land, at der nu lige pludselig er tusindvis af politibetj­ente til rådighed til at rende rundt og tjekke restaurant­er, caféer m. m. De jagter også privatfest­er og opfordrer ’stikkere’ til at komme ud af busken. For ti måneder siden var der ingen borgere, der kunne få hjælp, hvis de havde haft et indbrud! Et eller andet er der galt.

Bent Pedersen Alicante Spanien

at jeg ikke kan forstå, at vi, der ikke var på offentlig forsørgels­e, men var uden indtægt i april, skal snydes for den ’gave’, som alle, der har optjent ferie eller været på offentlig forsørgels­e, får i disse dage. Jeg er til grin, fordi jeg IKKE lå det offentlige til last.

Jens Harboe Fredericia

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark