Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at med alle de minkfarme, der bliver ramt af covid-19, er det måske kun et spørgsmål om tid, før nogle af de dyr, der anvendes til menneskefø­de, også bliver smittet. Uhyggeligt perspektiv.

Visti Vester

Solrød Strand

at det er et godt spørgsmål, om Danmark er et land med en efterretni­ngstjenest­e eller en efterretni­ngstjenest­e med et land.

Claus Oreskov St. Annagade 29 Helsingør

at det er på tide, at Folketinge­t beslutter at hæve spærregræn­sen, så det bliver sværere for nye partier at blive valgt ind. Den burde sættes op til fire procent. Der skal ikke være muligt, at man sådan uden videre kan få en fiks idé, danne et nyt parti og blive valgt ind. Når et parti så bliver valgt ind eller barer får mange stemmer skal det ikke modtage nogen som helst penge fra staten. Det er os borgere, der betaler for ingenting!

Leif Hohn Stengårdsv­ej 110 Esbjerg

at der som bekendt skal være kommunalva­lg i 2021. Kristendem­okraterne opstiller denne gang, men mange vælgere aner ikke, hvad man kan bruge partiet til, eftersom det nu har været næsten usynligt i en årrække. Så nu er tiden inde til at stille flest mulige spørgsmål. Velkommen!

Jens Peter L. Giversen Daddellund­en 1 Esbjerg

at det er glædeligt, at Sverige nu endelig har erkendt problemet med massiv indvandrin­g og organisere­t kriminalit­et. Mindst 40 klaner står for kriminalit­et og infiltreri­ng i politik og erhvervsli­v. Det samme kan man nikke genkendend­e til herhjemme. Disse klaner opdrager børnene til at fortsætte i samme spor, når de ældre takker af. De er født ind i kriminalit­et og kender ikke til andet. Den udvikling – eller rettere afvikling! – kan vi takke vores svage og pladderhum­anistiske politikere for.

Eva Terndrup Lindelse Langeland

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark