Ekstra Bladet

Nyt slag for Fuglsang

-

Uheld på uheld. Sådan kan Astanas indledning på Giroen kort og godt opsummeres.

Det er sådan en skam, at vi efter tabet af López nu også mister ham. Men der er intet vi kan gøre ved det

Jakob Fuglsang satte ganske vidst ikke tid til sine konkurrent­er på 2. etape, hvor han kom i mål med forreste del af feltet på den lille stigning op til Agrigento.

Men der var alligevel malurt i bægeret, da Astana- kaptajnen mistede endnu en vigtig hjælper i sin kamp for samlet triumf. Den ellers så formstærke Alesandr Vlasov udgik med maveproble­mer, og dermed er begge Fuglsangs løjtnanter allerede ude af giroen.

– Det er sådan en skam, at vi efter tabet af López nu også mister ham ( Vlasov, red.). Men der er intet vi kan gøre ved det, siger Fuglsang til Astanas hjemmeside.

Åbnede for tidligt

Selv havde danskeren heldigvis en langt bedre dag, end tilfældet var på lørdagens enkeltstar­t.

– Jeg er ganske tilfreds med mit resultat, men i morgen ( mandag, red.) skal vi slutte på Etna.

– Det er den første afslutning på et bjerg, og det bliver med sikkerhed en hård kamp på vulkanen, siger han.

Hård kamp var der også helt frem til stregen på søndagens etape, hvor Mikkel Honoré ( Deceuninck­Quickstep) nær nappede etapesejre­n.

Danskeren viste høj klasse i finalen, men åbnede sin spurt lidt for tidligt, så Diego Ulissi ( UAE Emirates) og Peter Sagan ( Bora- Hansgrohe) strøg forbi til allersidst og sluttede som nummer et og to.

 ?? FOTO: LUCA BETTINI/ RITZAU SCANPIX ?? Jakob Fuglsang har endnu ikke vinket helt farvel til muligheden for et godt resultat.
FOTO: LUCA BETTINI/ RITZAU SCANPIX Jakob Fuglsang har endnu ikke vinket helt farvel til muligheden for et godt resultat.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark