Ekstra Bladet

Rohde truede med at blive løsgænger

-

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har de radikales medlem af Folketinge­ts Præsidium, Jens Rohde, truet med at forlade partiet, efter Sofie Carsten Nielsen onsdag aften overtog posten som politisk leder fra Morten Østergaard.

Kilder internt fortæller, at Jens Rohde meddelte på et gruppemøde i går morges, at han overvejer at blive løsgænger.

Ekstra Bladet har foreholdt den radikale leder, Sofie Carsten Nielsen, oplysninge­rne. Hun siger:

– Det vil jeg afvente og se og forsøge at få en dialog med Jens Rohde.

Flere kilder i folketings­gruppen har fortalt, hvordan både Rohde og Martin Lidegaard onsdag på Den Sorte Diamant var blandt de mest kritiske spørgere. Deres spørgsmål kredsede specifikt om Morten Østergaard og Sofie Carsten Nielsens habilitet i sagen om det, der viste sig at være Østergaard­s befamling af Lotte Rod.

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI FOTO: ANTHON UNGER ?? Mangler svar
Det radikale drama fortsatte i går. Her er Sofie Carsten Nielsen på Christians­borg omringet af pressefolk, der vil have svar på ubesvarede spørgsmål om forløbet, som førte til Morten Østergaard­s afgang.
FOTO: PHILIP DAVALI FOTO: ANTHON UNGER Mangler svar Det radikale drama fortsatte i går. Her er Sofie Carsten Nielsen på Christians­borg omringet af pressefolk, der vil have svar på ubesvarede spørgsmål om forløbet, som førte til Morten Østergaard­s afgang.
 ?? FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN/ RITZAU SCANPIX ?? Jens Rohde efter gruppemøde­t onsdag.
FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN/ RITZAU SCANPIX Jens Rohde efter gruppemøde­t onsdag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark