Ekstra Bladet

Det vil blive grimt og gøre ondt

-

Feminist og redaktions­chef på Heartbeats – ❘ virkelighe­den er det er i alle brancher. Vi betragikom­isk, at der skulle gyndte med filmverden­en, en tv-vært i et comedymedi­erne og den politiske show til at sætte gang i et verden, og jurister og længe ventet opgør med sundhedspe­rsonale er ogsexisme. så gået i gang. Det næste

– Jeg har håbet på dette store område er servicemom­entum længe, fordi sektoren, hvor unge kvin# metoo gik så let hen der længe har været i over Danmark. Sexismen skudlinjen. Vi har gang i en kulturrevo­lution, og den går ikke bare væk. Det bliver ubehagelig­t, grimt, og det kommer til at gøre ondt, for flere vil falde og miste deres job.

– For tre uger siden var jeg inviteret ind til Morten Østergaard, der ønskede at høre om mit syn på sexisme og ligestilli­ng. Jeg sagde nej tak, fordi jeg ikke ønskede at blive fedtet ind i et politisk parti.

– Hvis man som Østergaard så længe har befundet sig på den høje hest og gjort sig til garant for god smag og korrekt opførsel, så falder hammeren tungt, når man bliver grebet i løgn.

– Vi har chancen nu for at få ryddet op i Danmark, for vi vil ikke have, at flere unge kvinder skal blive krænket.

 ?? FOTO: JOACHIM ADRIAN/ RITZAU SCANPIX ?? – Jeg kender flere andre mænd, der burde lære af Morten Østergaard­s elendige eksempel, konstatere­r Stine Bosse.
FOTO: JOACHIM ADRIAN/ RITZAU SCANPIX – Jeg kender flere andre mænd, der burde lære af Morten Østergaard­s elendige eksempel, konstatere­r Stine Bosse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark