Ekstra Bladet

Kun ét skud i bøssen

-

Erhvervskv­inde

– Det er rigtig dumt at forsøge at skjule sine fejltrin. Uanset hvem man er.

– Der er ét skud i bøssen, når man står frem med en dårlig sag. Det ved jeg fra mig selv. Her gælder det om at få fortalt, hvad det handler om, og at man har lært af fejltrinet. Morten Østergaard brugte sit ene skud på bortforkla­ringer. Og det er virkelig dårlig rådgivning.

– Jeg kender flere andre mænd, der burde lære af Østergaard­s elendige eksempel og stå frem, før □kstra Bladet en dag ringer dem op.

– Jeg tror, at der rundt om i landet sidder mange mænd, som ved, at de har dummet sig, og som ikke kan sove om natten ved tanken om de konsekvens­er, det kan få, hvis kvinderne åbner munden.

– Men så må de hellere stå frem, for jeg hverken tror eller håber, at vi har hørt det sidste om chefers fuldemands- omgang med kvindelige ansatte.

– Sexisme og overgreb skal naturligvi­s stoppes, og af samme grund er det lidt ærgerligt, at Østergaard­s sag ’ kun’ handlede om en hånd på et lår.

– Den amatøragti­ge håndtering har vist, at uærlighed kan komme til at gøre meget ondt.

 ?? FOTO: MARTIN STAMPE/ RITZAU SCANPIX ?? Langt parløb
Sådan så sagens hovedperso­ner, Morten Østergaard og Lotte Rod, ud i 2007, da han var næstforman­d for den radikale folketings­gruppe, og hun var folketings­kandidat.
FOTO: MARTIN STAMPE/ RITZAU SCANPIX Langt parløb Sådan så sagens hovedperso­ner, Morten Østergaard og Lotte Rod, ud i 2007, da han var næstforman­d for den radikale folketings­gruppe, og hun var folketings­kandidat.
 ?? FOTO: STEEN BROGAARD/ PR ?? – I den proces er det vel altid e vis fare for, at noget kammer over, påpeger Birgitte Vind.
FOTO: STEEN BROGAARD/ PR – I den proces er det vel altid e vis fare for, at noget kammer over, påpeger Birgitte Vind.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark