Ekstra Bladet

Ingen røg uden brand

-

Ligestilli­ngsordføre­r for Socialdemo­kratiet – ❘ bund og grund vil vi dre kan så have en anden uanset vores placering i opfattelse og kalde dem samfundet sexismen til ’sarte’, og det er her, det livs, men om det er gået bliver svært. Men jeg mefor vidt ved jeg ikke. Det ner faktisk, at der sjæltror jeg ikke, at der er nodent er røg uden brand. gen, der kan svare enty– De unge kvinder skal digt på. ikke sættes i en karriere

– Jeg tror jo, at når nomæssig spændetrøj­e, forgen står frem med en sag, di de har sexistiske chefer. så har de oplevet den, Jeg vil sige som Mette Fresom de beskriver den. An- deriksen, at vi er i gang med at skabe en kulturændr­ing på det område. Noget kan vi styre – andet ikke. Og i den proces er det vel altid en vis fare for, at noget kammer over.

– Jeg kom først ind i politik som 42- årig, og jeg har ikke oplevet noget af alt det, jeg hører om fra andre kvinder. Heller ikke uden for Christians­borg.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN/ RITZAU SCANPIX ?? – Manden skal være voksen nok til at indrømme sin fejl og sige undskyld, fastslår Anna Thygesen.
FOTO: LINDA JOHANSEN/ RITZAU SCANPIX – Manden skal være voksen nok til at indrømme sin fejl og sige undskyld, fastslår Anna Thygesen.
 ??  ?? en
en

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark