Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er hjernevask af den værste skuffe, at P4 spiller de samme plader og numre dag ud og dag ind. Kan vi da ikke snart få noget andet at høre?

Lars Brüner Kristensen Majsvangen 26 Randers NV

at det må være fuldt ud bevidst, at Sofie Carsten Nielsen fortiede Lotte Rods historie, så hun selv kunne blive politisk leder i Radikale Venstre. Når man bærer den viden i så lang tid, burde man da have nævnt det i ledelsesgr­uppen – eller talt med Morten Østergaard om det.

Otto de Bruijn Brande

at vi mænd – med vores urhjerner – må få tildelt nogle mandehuse, hvor vi kan få hjælp og psykologis­k bistand til at klare de nye tider, vi lever i, så vi overkommer de kvinder, der nu ser en mulighed for at få rettet op på alle former for tilnærmels­er – uanset hvornår de er sket.

Visti Vester

Solrød Strand

at jeg synes, at udenrigsmi­nister Jeppe Kofod ( S) bør trække sig frivilligt fra sin post – og det med det samme. Vis dig som en mand, Jeppe Kofod – og gå, som Morten Østergaard valgte at gøre onsdag aften.

Bent Pedersen Alicante

Spanien

at vi da mangler at få at vide, om det var med højre eller venstre hånd, Morten Østergaard berørte Lotte Rods lår for ti år siden – og var det hendes venstre eller højre lår, han tog på? Man kan jo ikke være omhyggelig nok i den kriminelle udredning af sådanne alvorlige forbrydels­er.

Søren Juul- Nielsen Aarhus

at kvinder efterhånde­n må leve ret kedelige liv, når de kan vende humor, flirt og drillerier til noget slemt. Hvor er det trist, at snobberne og feminister­ne kæmper for at sejre for enhver pris.

Thomas Schutt Jensen Storkeløkk­en 174 Odense N

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark