Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har det godt med at udtrykke de mere unikke sider af din personligh­ed i dag. Fordi dine hæmninger er mindre end ellers, kan der opstå forandring go spænding i dit liv. Du kan bryde gamle vaner eller møde nye spændende forretning­spartnere eller en vigtig ven.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil mærke en ømhed og kærlig påvirkning, som du ikke rigtigt kan definere, men den fylder dit hjerte og gør dagen til et ideelt tidspunkt at være sammen med venner, familie eller partner. Måske har du planlagt at holde fødselsdag eller at hylde kærlighede­n.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Der kan opstå spontane møder med nye kolleger eller venner, især kvinder. Det vil give dig værdifuld informatio­n og hjælpe dig med at få mest muligt ud af de muligheder, der åbner sig i dagens løb. Du er nysgerrig og opfindsom og vil følge dine instinkter ift. nye rutiner ....

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan føle dig fristet til at lave practical jokes med andre i dag eller bare være i drillehumø­r, da du har svært ved at koncentrer­e dig om dagligdags detaljer og hellere vil gøre nye opdagelser, møde nye mennesker eller spille computer. Der kan gå kuk i din elektronik eller bilen.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har nemmere end sædvanligt ved at skabe positiv kontakt med andre, og det kan skaffe dig nye venner eller gøre det muligt at skabe en dybere forbindels­e med dem, du holder af gennem samtale. Du hviler godt i dig selv og har nemt ved at læse andre og skabe tillid i dialogen.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan møde en ny, seriøs partner i dag, hvis du hører til dem, der dater og leder efter din drømme mand/ kvinde.

Er du allerede i et seriøst og givende forhold, kan du opleve, at det blomster, og I kommer endnu tættere på hinanden i dagens løb, fx via en god samtale.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du tænker mere klart end du plejer i dag og vil derfor prioritere at have tid til at fokusere på projekter, der kræver din fulde opmærksomh­ed. Du kan få intuitive glimt, der hjælper dig med at løse problemer, som har irriteret dit tandkøb i lang tid. Brug også gerne naturen.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Det vil være vigtigt for dig at være sammen med dine familie i dag, og du har måske endda lyst til at samle hele familien til middag. Du har nemt ved at skabe følelsesmæ­ssig kontakt og kan lære nye ting om din barndom og historie fra ældre familiemed­lemmer.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Det er en god dag til at prøve noget nyt derhjemme eller i dit privatliv. Måske trænger du til at få malet eller udskifte nogle møbler? Måske har du en dårlig vane, du gerne vil af med? Så er det nu, du griber fat om nældens rod og kommer i gang med et sundt alternativ.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du tænker klart i dag og har nemt ved at skille følelser fra tanker, det rationelle fra det irrationel­le. Du vil opleve dine relationer blomstrer, og at du har lyst til at have gæster eller selv bliver inviteret ud. Du er populær og har nemt ved at sætte ord på dine tanker og følelser.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil være i rigtigt fredagshum­ør og har meget nere lyst til at være social og snakke med andre end til at arbejde. Du kan også finde på spontant at invitere gæster eller lade dig invitere til middag. Dater du, er din charme stor og du vil have rigtigt gode match-chancer.

FISKENE 20/2-20/ 3

Har du lagt rejseplane­r, gør du klogt i at dobbelttje­kke dine bookinger, sikre dig, du har din billet, dit pas og alt andet vigtigt. Der kan nemlig nemt opstå tekniske drillerier i bookingsys­temer eller biler, tog, busser og fly. Forvent det uventede og vær klar til at improviser­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark