Ekstra Bladet

Overrasken­de udmelding

-

Da Haas- teamchef Günther Steiner indledte sin jagt på kørere til de kommende to sæsoner så han nærmere på ti. Hvor mange, der er tilbage på listen en måned senere, holder han imidlertid for sig selv.

– Jeg vil ikke nævne et tal. Min kommentar i dag, hvad angår kørere, er, at vi er på vej, siger Steiner til Ekstra Bladet.

– Jeg vil ikke gå i detaljer, for så ender vi med at tale om noget, vi har vendt i de seneste to måneder. Vi er godt på vej, forhåbentl­ig er det ikke så langt ude i fremtiden både til glæde for dig og for mig.

En nyhed leverede teamchefen alligevel. Britiske Callum Ilott, som via Ferrari- samarbejde­t fredag får en træning i Romain

Grosjeans bil, er ikke en kører, som Haas overvejer til fremtiden.

– Han er ikke på listen, fordi han er en Ferrari- kører. Jeg har stor respekt for ham, fordi han er toer i F2- mesterskab­et, hvilket betyder, at han er ret god. Jeg mødte ham for første gang her til morgen.

Fåmælt Kevin

– Jeg har været meget ærlig og fortalt, at han ikke var på listen nu, men måske er han det i morgen. Men det afhænger ikke af den første træning. Altså hvis han gør én ting, er han med sikkerhed det ikke; hvis han crasher bilen, siger Günther Steiner.

– Jeg vil gerne undgå, at han prøver at imponere os, for når de prøver at gøre det, skuffer de som regel. For så laver de noget, som ikke er godt.

– Ingeniører­ne taler med ham om, hvad vi ønsker, og det handler mere om feedback end en hurtig tid. Der er meget pres på. Det imponerer mig mest, hvis han ikke gør noget dumt, siger Haas- teamchefen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har Callum Ilott kurs mod en fuldtidsro­lle som tredjekøre­r hos Ferrari i 2021.

Kevin Magnussen er fåmælt, da Ekstra Bladet spørger til fremskridt med Haas eller alternativ­er andre steder.

– Der er ikke sket noget, som er værd at skrive om i hvert fald, siger han.

Günther Steiner går heller ikke og taler over sig.

– Der er ikke så meget nyt at fortælle. Han har ligesom sagt, hvad processen er. Så det er der ikke meget tvivl om.

– Du går bare og venter på svar?

– Ja ...

Det samme gør en del teammedlem­mer hos Mercedes, efter et enkelt medlem er testet positiv for covid- 19. Teamet fastslår, at det ikke drejer sig om en kører, og at der arbejdes på, at det vil påvirke weekenden mindst muligt.

hut

Jeg har været meget ærlig og fortalt, at han ikke var på listen nu

 ?? FOTO: JAN SOMMER ?? Der venter en kold omgang i Tyskland. Ifølge prognosen køligere end til vintertest.
FOTO: JAN SOMMER Der venter en kold omgang i Tyskland. Ifølge prognosen køligere end til vintertest.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark