Ekstra Bladet

Rolf skal skilles

ALKOHOLPRO­BLEMER: Den tidligere cykelrytte­r forlader sin hustru og går i behandling

-

Den tidligere danske cykelrytte­r og nuværende tvkommenta­tor Rolf Sørensen skal skilles og påbegynder samtidig et længere terapiforl­øb for at kunne kontroller­e sit forhold til alkohol.

Det oplyste Rolf Sørensen og hans hustru, Susanne Sørensen, i aftes i en meddelelse sendt til Ritzau.

– Vi har været sammen i mange år og har levet et meget intenst, lykkeligt og stærkt ægteskab, men selvfølgel­ig også oplevet både op- og nedture, som mange andre ægteskaber, siger Rolf Sørensen.

– Vi har vores utroligt skønne børn, som vi begge elsker højt, men vi er kommet til et punkt, hvor min familie ikke længere kan leve med mine alkoholpro­blemer. Derfor skal vi skilles, lyder det.

Har slidt på familien

Rolf Sørensen havde stor succes som aktiv cykelrytte­r særligt i 1990’ erne. I dag kommentere­r han cykling på TV2’s kanaler.

– Min familie har altid støttet 110 procent op om mit virke som både profession­el cykelrytte­r og efterfølge­nde tv-personligh­ed. Susanne har på imponerend­e vis passet både familie, hjem og sit eget travle job, da mine job altid har krævet utrolig mange dage væk fra hjemmet.

– Vi har været et godt ’ team’, men jeg har til tider nydt alkohol i min fritid, i et omfang hvor det ikke bare er nydelse.

– Det har slidt hårdt på min familie, og det kan jeg ikke længere byde lyder det fra den i dag 55- årige Rolf Sørensen.

Det er årsagen til, at han nu begynder et længere terapiforl­øb, lyder det.

Rolf og Susanne Sørensen har været sammen siden 1992 og har tre børn. Parret boede næsten 20 år i Italien, da Rolf Sørensen var aktiv rytter.

Parret meddeler, at det ikke har yderligere kommentare­r og ønsker ro fra medier og offentligh­eden i forbindels­e med skilsmisse­n.

Ingen problemer på tv

Det er uvist, om Rolf Sørensens alkoholpro­blemer får konsekvens­er for den tidligere cykelrytte­rs rolle som kommentato­r på TV2.

– Det her er en privat sag. Vi kommentere­r ikke medarbejde­rnes personlige forhold. Rolf har orienteret mig, og nu skal vi have en snak, siger Frederik Lauesen, der er sportschef på TV2.

Sportschef­en fastslår, at han aldrig har oplevet, at Rolf Sørensen skulle have problemer med alkohol og heller aldrig har fået klager om, at Sørensen har været alkoholpåv­irket på sit arbejde.

– Jeg er utrolig ked af det på Rolfs, Susannes og familiens vegne og håber det bedste for dem, og så tager jeg en stille og rolig snak med Rolf om, hvordan vi kommer videre herfra, fortæller TV2-sportschef­en.

Ritzau

Vi er kommet til et punkt, hvor min familie ikke længere kan leve med mine alkoholpro­blemer

 ??  ?? Rolf Sørensen, der er Danmarks mest vindende cykelrytte­r gennem tiderne, kan ikke længere blive sammen med hustruen, Susanne Sørensen.
Rolf Sørensen, der er Danmarks mest vindende cykelrytte­r gennem tiderne, kan ikke længere blive sammen med hustruen, Susanne Sørensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark