Rap­per- op­gør

Ekstra Bladet - - SLYNGELSTU­EN - Ritzau

Den ca­na­di­ske rap­per USA: og hip­hopkunst­ner Tory La­nez er ble­vet sig­tet af po­li­ti­et i Los An­ge­les for at ha­ve af­fy­ret skud mod den ame­ri­kan­ske rap­per og san­ge­r­in­de Me­gan Thee Stal­li­on.

Den 25- åri­ge san­ge­r­in­de hæ­ver, at Tory La­nez skød hen­de i fo­den un­der et skæn­de­ri i juli i Los An­ge­les. La­nez har be­næg­tet be­skyld­nin­ger­ne.

Torsdag lo­kal tid sig­te­de po­li­ti­et La­nez for over­fald med et halvau­to­ma­tisk vå­ben, samt be­sid­del­se af et ladt, ur­e­gi­stre­ret vå­ben.

Iføl­ge ame­ri­kan­ske me­di­er ri­si­ke­rer den 28- åri­ge rap­per en fængsels­straf på op til 23 år.

La­nez blev an­holdt sam­me nat, som det på­stå­e­de sky­de­ri fandt sted, men blev se­ne­re løsladt mod kau­tion.

Den nat for­tal­te Me­gan Thee Stal­li­on, hvis bor­ger­li­ge navn er Ma­gan Pe­te, ik­ke, at hun var ble­vet skudt. De før­ste rap­por­ter lød kun på, at hun hav­de ska­der på fo­den ef­ter glas­skår.

Hun har se­ne­re sagt, at hun var ban­ge for, at si­tu­a­tio­nen vil­le eska­le­re, hvis hun af­slø­re­de over for po­li­ti­et, at der var ta­le om skud.

FO­TO: SHUTTERSTO­CK

Den ame­ri­kan­ske rap­per Me­gan Thee Stal­li­on hæv­der, at Tory La­nez skød hen­de i fo­den un­der et skæn­de­ri i juli.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark

© PressReader. All rights reserved.