Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Skal du arbejde med nye ideer til et projekt eller din egen virksomhed, er dagen i dag ideel. Din koncentrat­ionsevne er i top, du er positiv, optimiskog har nemt ved at lægge planer, ligesom du også kan arbejde med klare visualiser­inger af den vej fremad, du foretrække­r.

LØVEN 23/ 7-23/8

Kreativt, kunstneris­k arbejde så som musik, kompositio­n og film er i fokus. Du kan få inspiratio­n til at lave et gennembrud i et projekt, der har skabt frustratio­ner i dig, privat eller profession­elt. Du kan også arbejde med scenekunst eller kameraer - fx video.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Arbejder du hjemmefra idag? Du kan opleve øjeblikke af kedsomhed, ensomhed eller følelsesmæ­ssig isolation, så hvis du kan, så gør det endelig og nyd freden. Nogle dage kan føler du dig lidt mere nede end andre. I morgen lysner det, og du smiler til verden og den til dig.

TYREN 21/4-21/ 5

Du vil føle dig fri, fordi du kan nyde socialt samvær og kommer mere ud end ellers. Du kan også finde på at arrangere en spontan fest eller sammenkoms­t, tage en tur ud i det blå på en impuls eller eksperimen­tere med nye former for dans, musik eller kunst. Du lever!

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din omsorgsful­de sympatiske side er forstærket, og venner kan opsøge dig for at blive støttet/have en skulder at græde ud ved. Din intuition skulle også være særligt stærk og du stoler på det, du mærker - vær fx opmærksom på intuitive glimt og fornemmels­er.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Dine følelser vil være mere intense samtidig med at din fantasi og kreativite­t er styrket. Du kan derfor drømme om en ideel partner, men lige så godt møde en særlig person nu. Dette møde kan have en eventyragt­ig soul mate agtig stemning over sig, der fortryller dig .

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du vil elske at kunne bruge dagen på at fordybe dig i en bog om et emne, hvor det er de store linjer eller abstrakte ideer, der er i fokus Du vil hade at skulle beskæftige dig med små detaljer eller skulle huske en masse fakta. Du vil hellere drømme og tænke store tanker.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Vær ekstra omhyggelig i køkkenet i dag, når du bruger knive eller kogeplader. Hvis du har ophobede frustratio­ner, som du ikke håndterer, kan det gøre dig uopmærksom og føre til uheld. Saml hellere alt dit mod og se i øjnene, hvad der får dig til at føle dig truet eller såret.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan opleve, du gennemgår en personlig transforma­tion i dagens løb pga. nogle oplevelser, som først overvælder dig følelsesmæ­ssigt, men bagefter viser sig at være en gave i forklædnin­g. Du vil føle dig mere fri og tænke - wauw tænk at jeg ikke har opdaget det noget før!

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil være åben, imødekomme­nde og have nemt ved at kommuniker­e med andre i dag. Du gør dog klogt i at være opmærksom på, hvem du er åben overfor. De rette vil påskønne det og give igen af samme mønt, men mindre moralske personer kan udnytte det.

FISKENE 20/2-20/ 3

Dagen i dag er ideel til at lægge planer for fremtiden. Både ift. uddannelse og rejser. Du tænker positivt og har nemt ved at favne nye ideer. Desuden har du nemt ved at koncentrer­e dig, så skal der planlægges studier, ferie eller andre eventyr, er det bare på med vanten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark