Ekstra Bladet

Det var en åbenbaring for mig, og det fik mig til at rydde op i mit liv

- Marien@ eb.dk

Når han otte lørdage fordelt over otte måneder havde indtaget sit glas med flydende mdma, gled han tilbage i sofaen. Efter et kvarters tid begyndte effekten at melde sig.

– Jeg blev blød i kroppen, slappede af og fik en indvendig ro. Det er samme følelse, som du får, når du tager en ordentlig slurk af det første glas hvidvin. Jeg faldt tilbage i sofaen. Alle barrierer forsvandt.

Og så begyndte Casper Christense­n at tale. Frit fra leveren. Det væltede bare ud ad ham.

– Jeg gennemgik alle følelser undervejs. Der gik en masse sandheder op for mig. Og det er den altoversky­ggende grund til, at jeg har lagt mit liv fuldstændi­g om, siger han.

– Pludselig kunne jeg se nogle problemer, som jeg ikke havde forstået før. Det var en åbenbaring for mig, og det fik mig til at rydde op i mit liv.

Dobbeltdåb

I august måned blev Casper Christense­n døbt i Hornbæk Kirke sammen med sin søn Jagger.

– Det gør mig glad at være med i ’ klubben’. Det giver mig en følelse af at være med i noget større end mig selv.

Det er godt, for tidligere var jeg det største i min egen verden, fortæller Casper Christense­n, der er aktuel med biogratien ’ Casper’, som er skrevet af Martin Kongstad for Politikens Forlag.

Bogen, der indledes med sætningen ’ Jeg har lagt mit liv fuldkommen om’ kan virke som en lang tur i skriftesto­len for Casper Christense­n, der har begået flere synder end de fleste – men også er blevet syndsforla­dt for næsten det hele.

Her kigger Casper Christense­n tilbage på sit guddommeli­ge liv ud fra de ti bud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark