Ekstra Bladet

6. BUD Du må ikke bryde ægteskabet

-

– Det er altså kun sket én gang, slår Casper fast og løfter hånden med pegefinger­en strakt.

Skilsmisse­n fra Anette Toftgaard i 2003 blev udbasunere­t på forsiden af Se & Hør, som kunne bringe et billede af Casper Christense­n, der kom ud fra skuespille­rinde Iben Hjejles lejlighed en tidlig morgen. Rygter om en affære havde floreret længe. Nu havde ugebladet beviset.

– Afsløringe­n i Se & Hør var modbydelig, fordi Anette og jeg faktisk var separeret. Dengang kunne man ikke bare blive skilt, der skulle gå seks måneder, men afsløringe­n gjorde, at tempoet i det ikke fik lov at gå sin gang. Processen, der kunne have været fin, blev ødelagt, og jeg blev outet som utro, siger Casper.

– Fortryder du noget omkring skilsmisse­n?

– Det er en svær ting, når det begynder at gå op for en, hvad det har af betydning for ens børn, at man bliver skilt. Jeg har fundet ud af, at man skal tage det mere alvorligt, end jeg selv gjorde dengang.

– Derfor råder jeg altid folk, der fortæller, at de overvejer skilsmisse, at de skal gøre alt, hvad de fucking kan for at blive sammen. Det er hårdt, hårdt, hårdt – og det sidder i børnene i så mange år.

– Jeg troede tidligere, at det tog to år, så var man videre. Det er ikke sandt. Det sidder i en resten af livet. Det sætter sig fast og er en kæmpe sorg.

– Kan du huske, da du skulle fortælle dine børn, at mor og far skulle skilles?

– Ja, for fanden. Og jeg ved, at Cajsa, som kun var fem år på det tidspunkt, kan huske samtalen. Det er vildt. Det er plantet i en for altid.

Casper er i dag gift med 34- årige Isabel Friis- Mikkelsen, som han har to sønner, Cooper og Jagger, med.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark