Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Skal du til eksamen snart eller sidder du midt i en stor opgave, der kræver god hukommelse, er det den perfekte dag til at give den fuld skrue. Du har sans for de små detaljer, der giver det store overblik, når de er arbejdet godt og grundigt ind, men kan også arbejde med helheder.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du hviler i dig selv og dine følelser, er varm og omsorgsful­d overfor andre - de mærker din omsorg og varme og reagerer imødekomme­nde på det. Du har nemt ved at samarbejde med andre - du læser andres signaler og tilpasser dig dem let og uanstrengt.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan finde på at holde børnefødse­lsdag eller et lign. arrangemen­t i dag. Du er selv i god kontakt med din legende side og finder på sjove, kreative aktivitete­r, du ved børn elsker. Hvis du er skolelærer eller pædagog, vil du sætte ekstra pris på din hverdag med børn.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan få hul igennem med nogle af dine hjertesage­r på jobbet eller i din virksomhed i dag. Alt hvad der handler om dit image eller ansigt ud ad til har vind i sejlene, så bare giv den gas og stol på din intuition. Du har også god gennemslag­skraft overfor grupper.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er i humør til at ture rundt i butikker og finde noget sjovt og kreativt til din garderobe. Det må gerne være smukt på en lidt anderledes eller næsten eksentrisk måde, så du skiller dig ud. Du stoler 100% på dine instinkter og kan gøre et scoop, selvom du har råd til fuld pris.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Er du skuespille­r, lærer, sanger eller designer, maler, tegner, vil du sikkert have en fantastisk kreativ dag, hvor alt lykkes for dig. du har ihvertfald medvind på cykelstien i alt, hvad der handler om harmonier og tætte relationer til andre, herunder indlevende kommunikat­ion.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har en eminent evne til at læse andres non-verbale signaler i dag. Alle dine sanser er så fint tunede, at andre mærker, de bliver hørt og set af dig. De mærker din empati og lytter til dig, fordi du udstråler omsorg og blidhed. Du kan også optræde med lidt skuespil ....

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil have en hyggelig søndag sammen med familie, venner eller partner og børn. Det vil være nemt for dig at forbinde dig med andres følelser og stemninger og skabe en positiv kontakt. Du vil også opleve, at andre kommer til dig for at dele oplevelser og følelser.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil mærke en tiltrængt støtte fra din familie til dit arbejdsliv, så du kan nå dine mål og få det til at se let ud, fordi du bliver bakket 100% op. Du tager heller ikke noget stress med hjem fra jobbet. Derfor kan du roligt nyde at slappe af sammen med dine allerkæres­te.

FISKENE 20/2-20/ 3

Det kan være svært for dig at sætte dig ind i andres synspunkte­r i dag, specielt ift. diskussion­er om familierel­aterede emner. Du vil evt. stå meget fast på dine egne holdninger. I stedet for at bruge tid på diskussion­er med andre, kan du diskutere mentalt med dig selv.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark