Ekstra Bladet

ANIK ’’ Allan Olsen KOMMENTAR

-

Hjalte Bo NørreNU ER DET SÅ gaard, der skal overtage stafetten som cheftræner for FCK, og mens FCK- dna’et er på plads, så kan erfaringen som toptræner ligge på bagsiden af en Carlsberg- kapsel.

Det er næppe en løsning på den lange bane, men hvem så?

Den tidligere landsholds­spiller Christian Poulsen er et bud. Assistentt­ræner i Ajax lige nu, men med buler af erfaring fra alle de store ligaer i Europa.

Dog uden erfaring med eget hold og uden stor karisma udadtil.

Bo Svensson, der har trådt sine trænersko i tyske Mainz 05 med lidt Red Bull- skole- inspiratio­n. Ny stil, men stadig med FCK- blod i venerne.

David Nielsen. Godt ansigt udadtil, stor personligh­ed, har bevist sig i AGF.

William Kvist skal også tættere på det sportslige og ikke mindst køb/ salg – og vi må jo håbe for den tidligere landsholds­profil, at det går bedre, end da Carsten V. Jensen også drømte om at sidde på bænken samtidig med sportsdire­ktør- jobbet i FCK ...

omstændigh­eder, så UNDER ALLE er William Kvist for alvor trådt frem fra skyggen.

Nu er en stor del af FCK's sportslige udvikling og succes placeret på hans skuldre! Han ligner en kommende sportschef eller sportsdire­ktør i FCK.

Og det ligner også et endeligt opgør med managerkon­struktione­n i FCK, der var fremragend­e, når tingene spillede, men også sårbar i krisetider, hvor ( for) meget sportslig magt var samlet hos Ståle Solbakken.

overleve, truppen FCK SKAL NOK er trimmet og stærk – dog for stor – men det er et kæmpe hul, Ståle Solbakken efterlader.

Det kan jo være, at han får ret i det, han sagde til 6’ eren for godt en uge siden om dem, der ønskede Ståle Solbakken ud af klubben. ’ Be careful what you wish for’.... Dansk fodbold er i hvert fald blevet en kæmpe profil fattigere!

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Ud af klappen
FCK- træner Ståle Solbakken beder til de højere magter. Bønnen blev ikke hørt – farvel og tak til den karismatis­ke nordmand.
FOTO: LARS POULSEN Ud af klappen FCK- træner Ståle Solbakken beder til de højere magter. Bønnen blev ikke hørt – farvel og tak til den karismatis­ke nordmand.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark