Ekstra Bladet

Nicolai Boilesen: Jeg var i chok

-

Der var tilsynelad­ende ingen i FCK- truppen, der var forberedte, da den dramatiske nyhed om Ståle Solbakkens fyring tikkede ind i spillernes fælles Whatsapp- gruppe lørdag morgen.

I hvert fald kom det som en enorm overraskel­se for den rutinerede venstrebac­k Nicolai Boilesen, at nordmanden er fortid i København

– Jeg skulle lige tjekke, om jeg havde søvn i øjnene. Jeg var selvfølgel­ig i chok. Men når man har været i fodboldver­denen i mange år. Så ved man, at tingene kan gå hurtigt, siger den tidligere landsholds­spiller, som føler, at spillerne bærer en stor del af ansvaret for fyringen.

– Jeg var trist. For i sidste ende kan det ikke kun være trænerens fejl, når det ender med en afskedigel­se. Så der er en form for skyldfølel­se på Ståle og Bårds ( assistentt­ræner Bård Wiggen, red.) vegne.

– Det er jo ikke kun dem, som ikke har præsteret. Det er også os. Så vi skal se ind ad, konstatere­r, Boilesen, der i går eftermidda­gs endnu ikke havde haft mulighed for en personlig afskedshil­sen. Jeg har helt sikkert tænkt mig at skrive eller give et kald og sige tak. Jeg har jo – på godt og ondt – næsten set ham mere end min familie de seneste fire år.

Ser fremad

Både Nicolai Boilesen og Peter Ankersen fortæller, at der stadig var tillid til Ståle Solbakken i spillertru­ppen, men at alle nu ser fremad.

– Ståle har betydet meget for min udvikling. Både personligt og som spiller. Men selvom det er trist, så er der ingen, der er større end klubben. Og i den situation, vi er i, har de altså valgt at reagere. Det er der fuld forståelse for i spillertru­ppen, understreg­er Ankersen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark