Ekstra Bladet

Lene Beier

BAG OM BEIER

- Coronakris­en jo også vist os alle, at vi ikke bør være alene, men dele livet med andre flash@ eb.dk

Charlie, meldte jeg mig og var så heldig at få jobbet.

– Selve programmet behøver vi ikke tale mere om, men det blev min vej ind i tv- branchen, og jeg har lige siden vidst, jeg var landet på den rette hylde. Og så er det jo fantastisk, jeg nu står med et program som ’ Landmand søger kærlighed’, som jeg elsker at lave sammen med verdens bedste tvhold og de modige deltagere, siger Lene Beier.

– Jeg tror, seerne elsker det program, fordi det er ægte. Seerne og jeg selv som vært håber virkelig, at de modige deltagere finder kærlighede­n. Her har coronakris­en jo også vist os alle, at vi ikke bør være alene, men dele livet med andre. Deltagerne får ikke penge for at være med, så som seer ved man, de er med i programmet i en ægte jagt på kærlighed, siger hun.

– Hvis du ikke lavede tv, var du så stadig skolelærer?

– Det er svært at sige, men hvis jeg stod uden tvjob, ville jeg i dag nok tage en gartner- eller naturvejle­der- uddannelse. Jeg elsker at være i min have, og man får jo ikke grønne fingre af at have en biologiudd­annelse, så der ville jeg gerne lære mere.

– Jeg er p. t. også meget optaget af projektet Vild med vilje – en bevægelse, hvor vi gør en konkret og lokal forskel for at gøre naturen vildere, rigere og mere mangfoldig. Jeg kæmper selv for at få ting til at gro vildt på vores strandeng, hvor jeg åbenlyst har plantet for meget græs frem for blomster m. v. Jeg kan mærke, jeg skal blive klogere på, hvordan jeg kan få det til at lykkes, siger Lene Beier, der med et grin betegner sig selv som en havenisse, der elsker jord under neglene.

PRIVATFOTO, ANDERS BROHUS/ TV2

ALDER: 43 år.

FØDT: 29. maj 1977. BOPÆL: Søvang, Dragør. CIVILSTATU­S: Gift med Anders. To børn, Arthur på 12 og Otto på 9 år. FØDESTED: Skive. KARRIERE: Uddannet folkeskole­lærer. Tv-vært på TV2 og TV2 Fri. Blev for alvor landskendt med programser­ierne ’ Hjem til gården’, ’ En stor dag på godset’ og ’ Landmand søger kærlighed’. Lene Beier blev i 2014 kåret som Årets Stjernesku­d af Billed- Bladets læsere, der også har hyldet hende to gange med prisen som Årets kvindelige underholdn­ingsvært.

 ??  ?? Lene Beier og familiens nye hus ligger i Søvang ved Dragør. Hun glæder sig til havearbejd­et, for hun elsker at få jord under neglene.
Lene Beier og familiens nye hus ligger i Søvang ved Dragør. Hun glæder sig til havearbejd­et, for hun elsker at få jord under neglene.
 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Lene Beier sammen med sin mand, Anders Beier. De har været gift i 14 år.
FOTO: ANTHON UNGER Lene Beier sammen med sin mand, Anders Beier. De har været gift i 14 år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark