Ekstra Bladet

Mit livs tvoplevels­e

-

– Som ung i Skive i 90’erne fyldte ’ Beverly Hills 90210’ det meste af vores liv. Jeg husker det, som om vi refererede alt til serien, lige fra ens hår og tøj til, hvem man mente, man var i serien, og om man var til Brandon eller Dylan osv.

– I dag er udvalget af serier og tv så stort, at den slags nok ikke vil ske for unge i dag, men jeg må med et smil indrømme, at jeg selv i dag følger flere af skuespille­rne på deres sociale medier, ligesom jeg naturligvi­s så de nye afsnit. Den serie har været mit livs tv-oplevelse, fordi den havde så stor gennemslag­skraft i min ungdom.

– Nu jeg har anbefalet tre TV2- programmer, er det vist på sin plads, jeg også skyder lidt efter et program på TV2, nemlig ’ Keeping Up with the Kardashian­s’ på TV2 Play. Det er overfladis­k, idol- dyrkende og meget langt fra mine værdier. Jeg har kæmpe respekt for det, familien gør og deres succes, men jeg kan ikke identifice­re mig med dem. Programmet er for nogen sikkert deres ’ Beverly Hills’, men det er ikke noget, jeg vil bruge min tv- tid på.

– Jeg er en ’sucker’ for det program. Jeg ved godt, det igen er et TV2- program, jeg anbefaler, men jeg elsker at se det. Det har en storhed over sig, som meget få programmer har – og så giver det vores familie en fredag aften sammen. Jeg har selv deltaget, og jeg ved, hvor meget arbejde der ligger bag at kunne danse live på tv en fredag aften. Og så er der jo hele tiden noget på spil. Det kan jeg kun anbefale folk at se.

 ??  ??
 ?? PRIVATFOTO PRIVATFOTO ?? – Jeg synes, det er så modigt, at min 65- årige mor er klar til at rykke sit liv fra Skive til Søvang, siger Lene Beier. Her hygger de sig sammen. Beiers mor hedder Jytte Ransborg.
Sønnerne Arthur og Otto glæder sig også til at få hele familien samlet.
PRIVATFOTO PRIVATFOTO – Jeg synes, det er så modigt, at min 65- årige mor er klar til at rykke sit liv fra Skive til Søvang, siger Lene Beier. Her hygger de sig sammen. Beiers mor hedder Jytte Ransborg. Sønnerne Arthur og Otto glæder sig også til at få hele familien samlet.
 ?? FOTO: MOVIESTORE, PER ARNESEN, THEIS MORTENSEN/ TV2, TIMOTHY WHITE, ANDERS BREINHOLT, MOGENS FLINDT ??
FOTO: MOVIESTORE, PER ARNESEN, THEIS MORTENSEN/ TV2, TIMOTHY WHITE, ANDERS BREINHOLT, MOGENS FLINDT
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark