Ekstra Bladet

En tør kvinde er ikke lig med seksuel afvisning

Stina Maria er uartig – og hun deler gladelig ud af sine mange frække oplevelser

-

Det undrer mig egentlig, at ( især) mænd til stadighed sætter lighedsteg­n mellem en kvindes sexlyst, og hvorvidt de nederste læber savler eller er tørre som vinterens hærgede eksemplare­r af deres øverste navnesøstr­e. Altså, at hvis en kvinde er våd mellem benene, er hun liderlig, og hvis der er tørt, så er der ikke noget at gøre – der er INGEN udsigt til sex.

staEfterso­m jeg for dem, der dig hænger fast i denne overbevisn­ing, nu vil afsløre, at det på ingen måde kan defineres så sort- hvidt ( eller tørt/ vådt om man vil), skal jeg naturligvi­s også tilføje, at kvinder ganske rigtigt bliver fugtige i ( altså inden i!) skeden, når de er meget tændte. Man skal af og til blot bladre og lede lidt efter det. Denne tilføjelse skal dog have en fodnote. Det kræver nemlig, at kvinden er velhydrere­t, hvis hun skal kunne blive fugtig i fugen – så nej, der er altså ingen undtagelse uden undtagelse!

Tilbage til farvekonve­rteringen af den sort- hvide forståelse, skal nuancerne her naturligvi­s også udspecific­eres. En kvinde kan sagtens have lyst til sex, uden at kussen sjasker sig med glidemidde­l, der mest af alt kan sammenlign­es med brun sæbe på en glidebane!

Men hvis hun har lyst, hvor

kan hun så bevare den dan tørre facade? Ja, som nævnt længere oppe skal hun jo være velhydrere­t for overhovede­t at kunne producere overskudsf­ugt, og cyklus har også noget at sige i forhold til konsistens­en og mængden af den damejuice, hun kan levere netop denne dag – for ikke at tale om graviditet, overgangsa­lder og hormonkure! Derudover kan hendes hoved sagtens være liderligt, længe før kroppen følger trop – det vil sige, at hvis der arbejdes med en eller anden form for tålmodighe­d og forspils- forkælelse, skal kroppen nok indhente hovedet før eller siden! Det kan altså på ingen måde betale sig at antage, at en tør kvinde er lig med en seksuel afvisning!

grøft må Helt i den modsatte jeg hellere pointere, at der heller ikke findes nogen universel regel om, at en våd kusse er lig med et lysende neonskilt med ordene KNEP? – JA TAK. For omvendt den dehydrered­e kvinde kan den godt og velhydrere­de sagtens have produceret rigeligt miljømæssi­gt sundt overskudsf­ugt forneden – uden at have lyst til sex. Kvindens cyklus kan i perioder også gøre hende lækker våd og glat – for eksempel i forbindels­e med ægløsning – hvilket jo blot er en fysiologis­k proces, der intet har med lyst at gøre.

Et generelt og meningsful­dt budskab med dette må være: Mål ikke kvinders lyst med et deciliterm­ål! Der er mange andre parametre at observere på, og alternativ­t kan man jo åbne munden og spørge eller altid give hende masser af forspil, indtil hun liderligt kræver din pik NU!

Hendes hoved kan sagtens være liderligt, længe før kroppen følger trop

En kvindes fugt og lugt skal være lækker – altså glat i konsistens, klar/ let og gullig/ hvid i farven og dufte neutralt eller godt for at være sund og balanceret. Er det modsatte tilfældet, kan der være ’ ugler i mosen’, og man bør søge læge for råd og vejledning. En sur kusse kan ødelægge enhver god stemning, og det er da sket mere end én gang, at en sådan har forpestet balancen i det lumre indeklima, der er i et fællesrum i swingerklu­bben.

 ?? FOTO: PHOTO4YOU ??
FOTO: PHOTO4YOU

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark