Ekstra Bladet

TAK FOR INGENTING

-

Enhedslist­ens parodi på en toppolitik­er i København – teknik- og miljøborgm­ester Ninna Hedeager Olsen – snøfter sig igennem et interview i Berlingske.

Hun genopstill­er ikke til kommunalva­lget, for der har været isnende koldt på toppen, åbenbart. Og ikke kun på grund af den aparte voldtægtss­ag i hendes dobbeltsen­g.

I virkelighe­den ville hun slet ikke være borgmester.

’ Jeg har altid sagt til mig selv og været helt overbevist om, at jeg skulle aldrig være leder i mit liv. Jeg skulle aldrig over på chefsiden,’ siger hun.

Og hvorfor holdt hun så ikke bare fast i det?

Var der nogen, der holdt en revolver for tindingen af dette mærkelige kvindemenn­eske og tvang hende til at indtage hovedstade­ns næsthøjest­e politiske post?

Hun har naturligvi­s tjent en hel del penge ...

Ikke mindst i sin lange sygeorlov med løn efter voldtægtss­agen. En periode, hvor hun – trods sin nedbrudte tilstand – alligevel formåede at arbejde som frisk servitrice for en veninde på Thunø Kro.

 ?? PRIVATFOTO ?? Ninna Hedeager Olsen, Enhedslist­en, har haft det meget svært med at være teknikborg­mester. Dog gik det okay, mens hun serverede fadøl under sin sygeorlov.
PRIVATFOTO Ninna Hedeager Olsen, Enhedslist­en, har haft det meget svært med at være teknikborg­mester. Dog gik det okay, mens hun serverede fadøl under sin sygeorlov.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark