Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at ældre mennesker i Danmark behandles så ringe som aldrig før. Henvendels­er til det offentlige syltes eller forklares med at ’der er ni ugers ventetid på svar’! Hvad laver alle disse ansatte i det offentlige, når de ikke lige sørger for sig selv?

Sidst fik vi skrivelse om at blive vaccineret mod pneumokok og influenza, og når man så møder op, får man besked på, at der ikke er vaccine til personer, der er fyldt eller er over 85 år!!! Hvem har ansvaret for det? Både hos lægen og på apoteket bliver man afvist!!!

B. Clausen Holbæk

at skrækken lyste ud af øjnene på skrigeskin­ken, da Sofie Carsten Nielsen indtog Folketinge­ts talerstol og svingede miljøpiske­n og bekræftede løftet over for de radikale vælgere: indfri vores miljøkrav, og der bliver julebal – hvis ikke bliver der julevalg.

Jørn Wittrup Egeskoven 142 Glostrup

at de radikale bukser revnede på den høje metoohest. Ved næste valg ryger bukserne nok helt af, for mange af partiets vælgere har en bog, som højhelligt blåstemple­r, at mænd lægger hånd på kvinder. Michael Thestrup Brønshøj

at det er lige smart nok at tage ekstra pris for avisen grundet et lille tillæg med quiz. Alle aviser har tillæg til dagens avis uden at tage ekstra pris. Tror EB, at vi fremover vil købe avisen med ekstra pris? Jeg gør det ikke.

Kurt Larsen Lindebakke­n 82 Allerød

at så ser man igen en flok politikere komme ud af en glasdør med store grin på ansigterne! Har politikern­e aftalt at grine, når de kommer ud af døren? Det sker, hver gang der er lavet en aftale. Griner de, fordi de har snydt befolkning­en? Det må være det, der sker. Tænker jeg.

Grete Lund

Struer

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark