Ekstra Bladet

Eks-kollega: En strøm af ondsindede modbydelig­heder

-

Ifølge en mailkorres­pondance, som Ekstra Bladet har set, blev DR i august 2019 af daværende chefredakt­ør på Radio24syv, Jørgen Ramskov, orienteret om, at Mads Aagaard Danielsen havde en truende og aggressiv adfærd over for flere af sine medarbejde­re.

Alligevel fortsatte han med at være vært på DR, og kanalen valgte således ikke at gøre mere ved sagen før for to uger siden, hvor Aagaard blev sendt hjem.

En af de tidligere Radio24syv- ansatte, der har oplevet chikaneren­de adfærd fra Mads Aagaard, er producer Kristian Danholm, som ligeledes fortæller sin historie i Berlingske.

Sammen med Hassan Preisler gennemført­e han 8. august 2019 et interview med Stram Kurs’ partileder Rasmus Paludan på Radio24syv.

I programmet spørger Preisler, om Paludan har

’ gået til psykolog’, og ’ om han har taget stoffer’, hvorpå Paludan svarer, at det lyder som noget Réne Fredensbor­g, der også tidligere var vært på Radio24syv, kunne have sagt.

Bliver rasende

– Er du med i hans lille kartel dér, spørger Rasmus Paludan og inddrager her pludselig DR- værten Mads Aagaard.

– Jeg har hørt, de har et lille kartel, ham, Mads Aagaard ( og endnu en radiovært, red. ), siger han videre.

Da Mads Aagaard hører det, bliver han tilsynelad­ende rasende, og det afføder ifølge Kristian Danholm en storm af vrede beskeder fra Aaagard henvendt til Danholm og Preisler efterfølge­nde.

– Der kommer en strøm af ondsindede modbydelig­heder mod mig.

– Han skriver nederdrægt­ige ting om, hvor dårlig en journalist jeg er, og han ringer og skriver på alle tider af døgnet, og han kommer med trusler – også til min kæreste, siger Danholm, der undrer sig over, at DR ikke reagerede på klagen fra Jørgen Ramskov tidligere:

– Jeg er ærlig talt rystet over de ting, der sker, så jeg er glad for, at mine chefer vil gå videre med det til DR, siger Kristian Danholm og tilføjer, at DR i hans øjne ikke reagerede optimalt.

– DR kendte til problemern­e, så det er et kæmpe svigt, at de bare har ladet ham fortsætte, selvom han systematis­k har angrebet på den måde, og de samtidig er blevet gjort opmærksom på det.

Det er et kæmpe svigt, at de bare har ladet ham fortsætte

 ?? PRIVATFOTO ?? Journalist Kristian Danholm: Mads Aagaard Danielsen ringer og skriver på alle tider af døgnet, og han kommer med trusler – også til min kæreste.
PRIVATFOTO Journalist Kristian Danholm: Mads Aagaard Danielsen ringer og skriver på alle tider af døgnet, og han kommer med trusler – også til min kæreste.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark