Ekstra Bladet

Thulesen havde fejlvurder­et sin manøvremul­ighed

-

DET FAKTUM VAR ÅBENBART steget Thulesen Dahl til hovedet, så han nu i 11. time forsøgte sig som i de gamle, magtfulde dage med at svinge taktstokke­n, når man var afhængig af hans stemmer.

I STEDET BLEV DET taktstokke­n, der svingede med Thulesen.

MENS DE SAD og måbede i Beskæftige­lsesminist­eriet uden den sidste mødedeltag­er, messede Thulesen allerede smart via liveinterv­iew på TV2 ovre

SF OG ENHEDSLIST­EN sjoskede hjem på Borgen med deres tykke mapper.

DRAMAET KOM BARE ALDRIG rigtigt op at flyve. Det virkede, som om Thulesen havde fejlvurder­et sin manøvremul­ighed. Samtidig væltede sexskelett­erne ud af Morten Østergaard­s klædeskab på Christians­borg, så Thulesens timede slutangreb virkede som noget fjernt og krampagtig­t.

METTE FREDERIKSE­NS ANALYSE HAR åbenbart været rigtig: Ved at holde klippefast på, at det

tur, var DF tvunget op i et skulle være Arnes hjørne. Undervejs har DF kastet krav om udlændinge­stramninge­r overbord for at holde sig flydende. Men at DF reelt havde en mulighed for at stoppe regeringen­s flagskib ved at droppe ud i sidste øjeblik, eksistered­e vist kun i Thulesens forældede drejebog for politisk indflydels­e. Hans vælgere synes, Arnes pension er en god idé.

DF’S MEST SYNLIGE SEJR natten til lørdag blev en minimering af skat på aktieudbyt­ter. Så har man da set det med! □r det Dansk Folkeparti­s nye bane? DF ville hellere barbere de kommunale jobcentre ned med en milliard for at skå

landets aktionærer. DF ønskede også endnu ne nemmere adgang til at få seniorpens­ion – og alle ville være faldet ud af vinduerne, hvis rød blok havde sagt nej til at give endnu mere i pension til nedslidte.

TILBAGE STÅR BILLEDET af Thulesen, der langede Peter Hummelgaar­d nogen på ørerne med

som sin boksehands­ke, og slagene smertede et blødt dask af en babyhånd. Tulle var udmanøvrer­et på forhånd.

 ?? FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN ?? Det blev taktstokke­n, der svingede med Thulesen – ikke omvendt.
FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN Det blev taktstokke­n, der svingede med Thulesen – ikke omvendt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark