Ekstra Bladet

EN DÅRLIG TABER

-

Søren Bald, tidligere landsforma­nd for de radikale, harmedes i Politiken i går. Han græmmes over sit parti og dets talentløse ledelse.

Han har svært ved at se, hvordan partiet, når der er krise i landet eller folkestyre­t, skal kunne levere afklaret styring.

Ja, det har vi også! Som Ekstra Bladet kunne afsløre i går, er Morten Østergaard typen, der spænder ben for en konkurrent, selv efter at han selv er fejet af banen.

Det var Morten Østergaard, der i en pause i dramamødet, advarede flere af sine radikale folketings­kolleger om, at også Martin Lidegaard kunne risikere at have en gammel sexchikane­sag i bagagen. Helt uden navne eller dokumentat­ion ...

Men nok til at Martin Lidegaard tabte afstemning­en om at blive den nye leder med 12- 4. I stedet for den 8- 8- stilling, der ellers var udsigt til.

 ?? FOTO: ANDREAS MERRALD/ RITZAU SCANPIX ?? Morten Østergaard var ikke mere sønderknus­t over egen ulykke, end at han kunne levere en beskidt tackling af en konkurrent midt i dramaet.
FOTO: ANDREAS MERRALD/ RITZAU SCANPIX Morten Østergaard var ikke mere sønderknus­t over egen ulykke, end at han kunne levere en beskidt tackling af en konkurrent midt i dramaet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark