Ekstra Bladet

Jens Gaardbo separeret

- JONAS SAND NANNA BAY MADSEN josa@eb.dk nbm@eb.dk

Den fyrede tv-vaert Jens Gaardbo er blevet separeret.

I en pressemedd­elelse sendt til Ekstra Bladet oplyser den tidligere TV2journal­ist, at han og hustruen Pernille er gået fra hinanden.

’Da det alligevel vil give offentlig omtale, ønsker jeg at oplyse, at min hustru, Pernille, og jeg flytter fra hinanden. Vi er blevet separeret’, skriver han.

Han understreg­er, at årsagen til bruddet ikke direkte er, at han for nylig blev fyret fra TV2 efter en intern undersøgel­se om sexisme på tv-stationen.

’Som det er de fleste bekendt, måtte jeg i december forlade min stilling på TV2 News. Det er vigtigt for os begge at fastslå, at min afskedigel­se og baggrunden for afskedigel­sen ikke er den direkte årsag til vores separation. Pernille har kendt til sagen i detaljer og vaeret en stor støtte for mig i hele forløbet.’

Hårdt ramt

Fyringen og omstaendig­hederne omkring den har dog langtfra vaeret nem for familien.

’Når det er sagt, så har alt dette naturligvi­s ramt os og vores familie meget hårdt. Det har haft store følelsesma­essige omkostning­er for os. Nu har vi brug for tid hver for sig, men også til at opbygge en ny relation mellem os’, står der i pressemedd­elelsen, der fortsaette­r:

’Vi bor fortsat under samme tag, og der er fred mellem os. Men vi forventer at flytte hver til sit i løbet af foråret.’

I pressemedd­elelsen bliver det understreg­et, at der ikke er en tredje person involveret i bruddet, og at de to ikke ønsker at saette yderligere ord på sagen på nuvaerende tidspunkt.

Jens og Pernille Gaardbo har sammen en voksen søn. Den tidligere TV2vaert har desuden en søn fra et tidligere forhold.

 ?? MORTENSEN/RITZAU SCANPIX FOTO: MARIA ALBRECHTSE­N ?? Jens Gaardbo fortaeller, at bruddet ikke har noget at gøre med fyringen fra TV2.
MORTENSEN/RITZAU SCANPIX FOTO: MARIA ALBRECHTSE­N Jens Gaardbo fortaeller, at bruddet ikke har noget at gøre med fyringen fra TV2.
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Pernille og Jens Gaardbo har sammen en voksen søn. De har vaeret gift siden 1996.
FOTO: JENS DRESLING Pernille og Jens Gaardbo har sammen en voksen søn. De har vaeret gift siden 1996.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark