Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at føle sig lidt traet og noget brugt, kan undgås med en daglig skålfuld frugt.

Hvis du er i nød og stønner, skal du bare ty til bønner!!! Jeg er naesten sikker på, det baerer frugt!

Leif Søndergaar­d Rasmussen Randers

at så forstå det dog! Coronapand­emi med nye mutationer eller ej – håndbold er det vigtigste, der foregår i disse dage.

Let the game go on.

Visti Vester Broparken 22 Solrød Strand

at selvom vi har ytringsfri­hed i Danmark, er det svaert at forstå, at en demonstrat­ion mod corona-restriktio­nerne er tilladt. Vi har forsamling­sforbud for flere end fem personer samlet, men alligevel ser man demonstran­ter taet sammen og uden mundbind. Helt uden respekt for udsatte i samfundet.

Egoisme uden lige.

Per Allan Lunding Grammingto­ften 26 Rødding

at vi er traette af at høre om Støjberg og hendes retssag. Håber ikke, at skatteyder­ne skal betale morskaben. Ingrid Lund

Høng

at en stor cadeau til Ekstra Bladets fotografer. De formår altid at fotografer­e deres ’ofre’ på det helt rigtige tidspunkt. Et godt eksempel er artiklen om Alex Vanopslagh fra Liberal Alliance. Han lider angiveligt af stress. Men det billede, der ledsager artiklen, viser nu ikke en mand, der er stresset, snarere tvaertimod. Han ligner en, der er ved at falde i søvn og hamre hovedet ned i bordpladen af de opslidende folketings­debatter.

Niels E.H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense

at kan I finde ud af, hvorfor man først godkender AstraZenec­a-vaccinen 29. januar? Man snakker slet ikke om den. Jeg kender mange, der helst vil have den.

Kurt Pedersen Ålsgårde

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark