Ekstra Bladet

Argentina klar til gruppefina­len

-

KAIRO (Ekstra Bladet): De sydamerika­nske mestre fra Argentina er med maksimumpo­int klar til gruppefina­len tirsdag mod Danmark. Det blev en realitet, da Argentina i et meget taet og indimellem rodet opgør vandt 24-21 over Bahrain.

Første del af kampen var praeget af mange tekniske fejl hos Bahrain. Det udnyttede Argentina til en raekke lette kontramål. Da Bahrain samtidig fik en stribe udvisninge­r satte Argentina sig fra 4-4 på kampen.

De sydamerika­nske mestre bragte sig stille og roligt foran 8-5 i en periode, hvor intet hang sammen for Bahrain, der ellers spillede for flere sheiker, som var placeret på guldstole i aereslogen.

Argentiner­ne øgede føringen til 12-8 og virkede til at have fuld kontrol over kampen. Bahrain måtte virkelig slide for deres scoringer overfor et meget bevaegelig­t og aggressivt argentinsk forsvar.

Spaendende afslutning

Argentina formåede dog ikke for alvor at slå hullet. Et braendt straffekas­t gav Bahrain mulighed for at haenge på. Ved pausen var argentiner­nes føring reduceret til 12-10.

Efter pausen kaempende Argentina hårdt for at bevare den spinkle føring. Bahrain bed godt fra sig. Ved 15-15 blev der endelig kontakt. Det var 10 minutter inde i anden halvleg.

Men der stoppede ørkenens sønner ikke. Med et par raske scoringer bragte de sig foran 17-16 og så lurede den første overraskel­se i Danmarks gruppe.

Et kvarter inde i halvlegen kom Bahrain for første gang foran med to mål. Med et stående langskud blev den 19-17 til Bahrain, der virkelig havde fået blot på tanden.

Men Argentina havde mere i posen. Sydamerika­nerne fik kontakt ved 20-20, og så var der sat vand over til en spaendende afslutning. Og her trak Argentina fra til sidst.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark