Ekstra Bladet

En loppetjans

-

0-1 Serge Aurier (5)

0-2 Harry Kane (40)

1-2 David McGoldrick (59)

1-3 Tanguy Ndombele (62) ----------------------------

Gaesterne fra Tottenham var en for stor mundfuld for Sheffield United, og det endte med en sikker 3-1sejr til London-mandskabet.

Sejren blev cementeret i anden halvleg på en spektakula­er scoring af midtbanesp­illeren Tanguy Ndombele. Danske Pierre-Emile Højbjerg spillede endnu en gang hele kampen for Tottenham.

De tre point betyder, at Tottenham indtager fjerdeplad­sen i Premier League med 33 point efter 18 kampe. Sheffield, der ellers vandt over Newcastle i sidste runde, skraber bunden af tabellen med blot 5 point efter 19 kampe.

Forhåndsfa­voritterne fra Tottenham bragte sig hurtigt foran.

Et skarpt hjørnespar­k fra Son Heung-min fandt Serge Aurier i det forreste område, og den ivorianske back pandede føringsmål­et i nettet.

Mod slutningen af første halvleg blev føringen fordoblet.

Pierre-Emile Højbjerg stak en kort pasning frem til Harry Kane, der staerkt holdt Sheffield-forsvaret vaek og sparkede bolden sikkert ind til 2-0.

Efter knap en times spil fik Sheffield reduceret, da et godt indlaeg fra John Fleck blev headet ind af David McGoldrick.

Det var dog ikke laenge, hjemmehold­et fik lov til at drømme om et comeback.

I den anden ende diskede Tottenham således op med en forrygende scoring.

Steven Bergwijn vippede bolden over Sheffield-forsvaret og ind til Tanguy Ndombele. Fra en spids vinkel og med ryggen til mål lobbede franskmand­en bolden over både sig selv og målmand Aaron Ramsdale.

Den flotte 3-1-scoring blev kampens sidste, og dermed holder José Mourinhos tropper i sikker stil trit med resten af Premier League-toppen. Ritzau

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Med ryggen til mål lobbede Tanguy Ndombele bolden over både sig selv og målmand Aaron Ramsdale ind i kassen til 3-1 for Tottenham.
FOTO: RITZAU SCANPIX Med ryggen til mål lobbede Tanguy Ndombele bolden over både sig selv og målmand Aaron Ramsdale ind i kassen til 3-1 for Tottenham.
 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Tanguy Ndombele jubler efter sin spektakula­ere scoring.
FOTO: RITZAU SCANPIX Tanguy Ndombele jubler efter sin spektakula­ere scoring.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark