Ekstra Bladet

Jonassen: Vores arbejde til traening virker

-

Det var en solid og discipline­ret praestatio­n, der banede vej for Viktor Axelsens triumf ved badmintont­urneringen Thailand Open.

Sådan lyder det fra danskerens traener umiddelbar­t efter sejren.

– Det var en bundsolid praestatio­n i en finale og en positiv start for 2021 for Viktor og alle os andre, siger traener Kenneth Jonassen i en pressemedd­elelse.

– Efter pausen i begge saet, hvor saettene skal afgøres, stepper Viktor op og spiller en lille smule bedre og discipline­ret, siger han.

Giver pote

For traener Kenneth Jonassen er det en tilfredsst­illelse at konstatere, at deres arbejde i det daglige også giver pote i kampene.

– Efter hans skade og operation i efteråret er jeg glad for at se, at de ting, Viktor har arbejdet på til traening, går igen i den her turnering. Ikke mindst i kvartfinal­en og i semifinale­n.

– Så på baggrund af det er det rart at se, at det, vi arbejder på, virker. Men vi må ikke tage for givet, at vi bare kan køre videre på det til naeste uge. Vi skal fortsaette det gode arbejde i uge to, siger Jonassen.

Allerede i denne uge går det løs igen i Thailand, når en ny turnering skydes i gang.

Turneringe­rne i Thailand rangerer i år som en Super-1000 på World Touren, der er niveauet lige under saesonfina­len. Det gør de normalt ikke, men det skyldes coronapand­emien og sammenlaeg­ning af turneringe­r.

Ritzau

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark