Ekstra Bladet

Fodbold: Mesut Özil til Fenerbahce

Vej til spilletid – flere velkendte navne kan blive ofret

- FOTO: RITZAU SCANPIX

Efter syv et halvt år i Arsenal skifter Mesut Özil til Istanbul-klubben Fenerbahce. Det siger han i interview. Det bekraefter 32årige Özil i et interview med tyrkisk tv, og dermed forlader han Premier League-klubben Arsenal efter syv et halvt år.

– Jeg er virkelig glad og meget spaendt. Gud har givet mig chancen for at baere en Fenerbahce-trøje. Jeg vil baere den med stolthed og give alt for holdet, siger han til den tyrkiske tv-station NTV. Skiftet er ikke bekraeftet af hverken Arsenal eller Fenerbahce, men der har i flere dage vaeret meldinger om, at det skulle vaere taet på. Ifølge det tyrkiske sportsmedi­e Fanatik vil Özil underskriv­e en kontrakt på tre et halvt år.

Det helt store offer i ❘nge André Olsens dispositio­ner. Har blot fået fire skaldede indhop, siden Pedro Ferreira satte sig på den defensive midtbanepl­ads. Fylder 24 år til sommer og er dermed et oplagt eksempel på en spiller, der spaerrer for adgangen til Superligae­n for yngre kraefter som eksempelvi­s Malthe Højholt.

Hollaender­en så skarp ud, da han i efteråret 2019 vendte tilbage efter sin hjerneryst­else og scorede efter behag. Corona-nedlukning­en har ikke vaeret god for Tom van Weert, og han har ikke helt slået til som fast starter. AaB er på jagt efter en ny frontløber, og derfor skal van Weert videre for at sikre, at den 18-årige Tim Prica kan ane spilletid i horisonten. spillede Glasgow Rangers ude mod bundholdet Motherwell. Dermed slutter en vild stime på 15 sejre i traek i ligaen. Gerrards tropper kan dog glaede sig over fortsat at vaere ubesejret og have et forspring på hele 21 point ned til aerkerival­erne fra Celtic. Rangers har 66 point mod Celtics 45.

Midtbanesp­illeren fra Uganda har knoklet for at bevise sit vaerd, siden han blev en del af klubbens talentsekt­or. Fik for første gang et kontinuerl­igt forløb i AaB, da han blev en del af holdet i slutspille­t, men den dør er lukket, efter Pedro Ferreira er dukket op. □r blevet 25 år og skal videre for at give yngre kraefter chancen.

□n fabriksmod­el af aeldre dato fra AaB’s talentsekt­or, som først pressede sig ind som fast starter som 22-årig. Nu er Kasper Pedersen blevet 27 år, og den skilsmisse, som allerede var under opsejling i 2019, er nu uundgåelig. Driftsikre Pedersen har kontraktud­løb til sommer og har under de nye AaB-principper ingen rolle at udfylde.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark