Ekstra Bladet

M ega-skraemmend­e

FLERE BEBOERE i Gyngemose Park i Gladsaxe er rystede, efter at politiet i lørdags fandt en bombe under en parkeret bil

- MIKKEL RYRSØ FOTO: JONAS OLUFSON mir@eb.dk

Politiet var dagen derpå til stede med en mobil station og flere betjente i hjertet af boligkvart­eret Gyngemose Park, hvor Forsvarets spraengsto­feksperter i lørdags rykkede ud efter fundet af en bombe.

Og det lader til, at der er behov for at genoprette trygheden i boligområd­et.

– Det er mega-skraemmend­e. Nu flytter jeg snart, og det er jeg begyndt at glaede mig meget til. Det er ikke så behageligt at bo herude laengere, siger Frederikke Degn og henviser til, at der i sommer var en skudepisod­e i kvarteret.

Bomben var placeret under en mørk BMW og målet for den var angiveligt et mangeårigt medlem af Bandidos. Forsvarets bombeekspe­rter, EOD, uskadeligg­jorde bomben, og derfor kom ingen til skade.

Hul i hovedet

Men det kunne let vaere gået anderledes. Den mørke BMW holdt placeret på en fyldt parkerings­plads ikke langt fra en legeplads og boligblokk­e.

At man kan finde på at placere en bombe netop her falder også 73-årige Marianne

Hansen for brystet.

– Det er fuldstaend­ig galimatias. Jeg ved ikke, hvor de har deres tanker henne. Total sindssygt og hul i hovedet. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal sige, fortaeller Marianne Hansen.

I modsaetnin­g til 23-årige Frederikke Degn er Marianne dog glad for at bo i området, og oplevelsen har ikke gjort hende nervøs for at faerdes omkring sin bolig. Hun betegner i stedet kvarteret som roligt.

 ??  ?? Frederikke Degn er glad for, at hun snart skal flytte fra boligområd­et ved Gyngemose Parkvej, fortaeller hun.
Frederikke Degn er glad for, at hun snart skal flytte fra boligområd­et ved Gyngemose Parkvej, fortaeller hun.
 ??  ?? Marianne Hansen opdagede først, at der var en stor politiakti­on i gang lige uden for hendes hoveddør, da hendes datter ringede.
Marianne Hansen opdagede først, at der var en stor politiakti­on i gang lige uden for hendes hoveddør, da hendes datter ringede.
 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Politiet arbejder på gerningsst­edet.
FOTO: KENNETH MEYER Politiet arbejder på gerningsst­edet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark