Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SILKEBORG: □n eller flere ukendte gerningsma­end havde sat ild til en beholder med mundbind, som var blevet smidt op i en container. Containere­n blev siden forsøgt skubbet ind i et glasparti ved et vaccinatio­nscenter. GREVE: □n 55-årig mand er blevet anholdt og sigtet for vold mod en treårig dreng. Det skete, efter at en ung mand så den lille dreng blive slået af manden i området ved Mosede Havn. Drengen havde ingen synlige skader. De to var i familie. HERFØLGE: Politiet måtte tage en soundbox med sig, da flere unge drenge og piger havde samlet sig ved midnat ved Holmebaeks­kolen og generede naboer med høj musik. De unge forsvandt som dug for solen, da politiet ankom, men soundboxen blev tilbage. BRABRAND: To maend er på fri fod efter at vaere sluppet af med flere kartoner cigaretter og penge fra kassen i Lokalbrugs­en på Spobjergve­j. De kom ind omkring lukketid og truede med en pistollign­ende genstand. AARHUS: □n kvinde er blevet sigtet for butikstyve­ri, efter at hun i Føtex på Frederiks Allé havde åbnet en pakke bøffer, som hun havde stukket i lommen. Hun havde også stukket en laks ind under jakken, inden hun prøvede at forlade butikken uden at betale.

AALBORG: Fem maend mellem 21 og 48 år er blevet anholdt og sigtet for en påsat brand 29. november i en bil på Mylius □richsens Vej. Branden blev dengang opdaget og slukket, inden den bredte sig til beboelsen. KLAMPENBOR­G: Der har vaeret indbrud i Taarbaek Kirkes skur, hvorfra der er blevet stjålet elvaerktøj for adskillige tusinde kroner. HELSINGE: Der blev talt med store ord, da en 11årig dreng kastede et kanonslag efter en civil patruljebi­l. Drengen blev kørt hjem til sin mor.

HUNDESTED: Der blev fundet et nødblus, en mindre maengde amfetamin og en ulovlig kniv, da to 31-årige maend blev spottet på Lynaes Havnevej. Fundet blev gjort under ransagning af en bil.

ulba

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark