Ekstra Bladet

Fed på fjernsyn

-

Johnny Madsen er et multitalen­t. Han er profession­el rockstjern­e, maler og senest også realitystj­erne.

Eneren er det gale sidekick i Jyllands svar på ’The Osbournes’, ’Ja for Fanø!’, hvor omdrejning­spunktet Jeanett Exner, der er Madsens manager, forgaeves har forsøgt at holde styr på den ustyrlige anarkist gennem fire saesoner.

– Vi er jo fandeme udkommet i 24 afsnit ligesom ’Matador’. Og der kommer flere. Det er åbenbart meget populaert. Jeg var med, da de viste premieren her på Realen, men ellers har jeg ikke set noget af det, for jeg virker fandeme altid så tyk, når jeg er på fjernsyn.

– Den dag, hvor de opfinder en linse, der gør folk smallere, kan det vaere, jeg ser lidt med. Hvis jeg får øje på mig selv i fjernsynet, så siger jeg til mig selv: ’Det er ikke mig!’.

Madsen er ikke den eneste, der er overrasket over at se Madsen på fladskaerm­en. Han trives dog i den noget uvante rolle. Sådan da.

Den dag, hvor de opfinder en linse, der gør folk smallere, kan det vaere, jeg ser lidt med

Rodet ind i det

– Oprindelig­t var idéen jo, at de ville følge Jeanett og hendes arbejde på Realen. Men så blev jeg rodet ind i det. Og så blev det mere og mere, men de har filmet Jeanett i syv måneder og mig i syv timer. Så mere har jeg ikke ofret på det!

Manageren har lavet hønsesalat. Madsen råber, at hun skal give pressen noget med hjem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark