Ekstra Bladet

Fik de for meget?

-

Det er da en utrolig tavshed, der er i den borgelige lejr, efter det er kommet frem, at der har vaeret svindlet med de eksklusive erstatning­er til minkavlern­e.

Det vil da vaere på sin plads, hvis de to slyngvenin­der Inger Støjberg og Pernille Vermund, som deltog i den store traktordem­onstration med voldsom tale samt banner med ikke lige velvalgte slagord mod vores statsminis­ter, stillede sig frem i offentligh­eden og erkendte, at der er blevet lavet fusk og manipulere­t med oplysninge­rne til afregning af mink.

Det var måske en idé at gennemgå alle minkavlere for at undersøge, om andre har fået den samme slibrige idé. Det vil jo vaere en katastrofe, hvis minkavlern­e har fået for mange milliarder udbetalt. Milliarder, der kunne vaere brugt til at hjaelpe andre liberale erhverv.

Det er grotesk, at der findes mennesker med så lav moral, der vil snyde faellesska­bet.

Finn Raunsbaek

Egå

Jeg kan faktisk slet ikke forstå, hvorfor Danmark skal påtage sig ansvaret for de såkaldte danske statsborge­re, som nu sidder fanget i disse frygtelige lejre i al-Hol med deres børn, som er havnet der pga. mødrenes frygtelige valg.

Hvis disse kvinder havde Danmark i hjertet som deres nye land, ville de vel ikke finde en aegtemand på nettet og tilslutte sig Islamisk Stat.

Disse mødre har selv frivilligt vendt Danmark ryggen og taget deres børn med eller ovenikøbet fået flere børn, medens de har siddet i lejrene.

Mødrene til de arme børn vidste vel på forhånd, hvordan livet for deres børn kunne blive i fremtiden, både her og i kalifatet. Jeg har den største medlidenhe­d med disse arme børn, men er det virkelig vores ansvar at få dem hjem?

Med eventuel tvangsfjer­nelse fra mødrene, som ikke har taget konsekvens­en af deres valg.

Uanset hvordan det ender, så er og bliver det børnene, der taber på bekostning af mors eget valg. AErlig talt, de har skidt i egen rede.

J. Hartmann

Hillerød

 ?? FOTO: DELIL SOULEIMAN/AFP/RITZAU SCANPIX ?? Det er synd for børnene, men kvinderne har selv valgt, mener J. Hartmann om mødrene i den syriske al-Hol-lejr.
FOTO: DELIL SOULEIMAN/AFP/RITZAU SCANPIX Det er synd for børnene, men kvinderne har selv valgt, mener J. Hartmann om mødrene i den syriske al-Hol-lejr.
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Vermund og Støjberg bør erkende, at der er fusket med de aflivede mink, mener Finn Raunsbaek.
FOTO: ERNST VAN NORDE Vermund og Støjberg bør erkende, at der er fusket med de aflivede mink, mener Finn Raunsbaek.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark