Ekstra Bladet

MELVIN: ’DET HAR VAERET NOGET AF EN OMGANG’

Melvin Kakooza takker i et opslag på Instagram for den kaerlighed, han har modtaget i forbindels­e med sin sygdom

- EMMA BUSK eb@eb.dk

Det kom som et chok, da Melvin Kakooza i sidste øjeblik måtte traekke sig fra tjansen som vaert på ’X Factor’, efter han var blevet ramt af en hjernetumo­r.

Nu giver den populaere tv-vaert langt om laenge lyd fra sig i et opslag på Instagram.

’Hej alle sammen! Det er ingen hemmelighe­d, at jeg havde set frem til, at vaere en del af X-Factor i år, men skaebnen ville det anderledes,’ starter han i opslaget og fortsaette­r:

’Det har vaeret noget af en omgang, men jeg vil gerne lige tage tiden, til at takke jer, for alle de søde beskeder jeg har modtaget. Det har vaeret total overvaelde­nde at opleve alt den kaerlighed!’.

Billedet, der følger med opslaget, er taget fra Rigshospit­alet, hvor Melvin Kakooza sidder iført hospitalst­øj. I opslaget skriver han desuden, at han har fået billeder af alle de blomster, der er blevet sendt til hans hjem.

’Fra hjertet tak. Mit fokus ligger nu på at komme 100 % ovenpå igen, og det glaeder jeg mig meget til! Vi ses snart'’, slutter han opslaget.

I kommentars­poret ser det da også ud til, at mange har ventet på nyt.

Omtrent 35.000 har i skrivende stund liket opslaget, og det vaelter ind med ønsker om god bedring.

Have Kommunikat­ion A/S oplyser til Ekstra Bladet, at Melvin Kakooza ikke har yderligere kommentare­r for nuvaerende.

Blev opereret

Nyheden om, at 29-årige Melvin Kakooza var blevet ramt af en hjernetumo­r kom i februar – ganske kort tid inden han skulle debutere som vaert på ’X Factor’ på TV 2.

’Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desvaerre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumo­r i baghovedet, som har vist sig at vaere godartet. Den er nu blevet opereret vaek. Det er naturligvi­s et kaempe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentare­r i den kommende tid,’ lød det dengang i en udtalelse fra hans manager, Jakob Riis.

Det har vaeret total overvaelde­nde at opleve alt den kaerlighed

Mit fokus ligger nu på at komme 100 % ovenpå igen

Melvin Kakooza var blevet valgt som barselsvik­ar for Sofie Linde, der normalt er vaert på ’X Factor’.

I hans fravaer har Lise Rønne i stedet indtaget rollen som vaert på de store liveshows.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark