Ekstra Bladet

VI GÅR EFTER SEJR

BLAESER TIL ANGREB: Kasper Hjulmand advarer mod Østrigs profiler, men satser alt på tre point i Wien

- POUL FERDINAND pf@eb.dk

Selvtillid­en stråler ud af de danske landsholds­spillere efter de overbevise­nde pligtsejre over Israel og Moldova.

Nu venter der modstand af en hel anden kaliber, når David Alaba og de øvrige østrigske stjerner venter i Wien.

Men de tider, hvor landstraen­eren på forhånd meldte sig tilfreds med et enkelt point før en svaer udekamp, er tilsynelad­ende forbi.

I hvert fald blaeser Kasper Hjulmand til angreb før den svaere nøglekamp.

– Der er en kaempe gevinst ved at vinde denne kamp. Det siger naesten sig selv, siger en selvsikker landstraen­er.

– Vi er slet ikke ude af det, hvis vi taber eller spiller uafgjort, men der er en kaempestor gevinst ved en sejr. Og det er vores indstillin­g – at gå ud og forsøge at vinde kampen. Jeg føler, at vi er staerke, friske og sultne. Vi er klar til at køre, og vi glaeder os helt vildt, fastslår Kasper Hjulmand, der har fået en drømmestar­t som dansk landstraen­er.

Stor motivation

Og succesen giver appetit på mere.

– Det er en stor motivation. Vi står et godt sted, og det er en helt anden kamp mod en staerkere modstander. Men det er klart, at vi kommer med et godt udgangspun­kt, siger han.

Kasper Hjulmand advarer dog kraftigt mod at forvente en ny dansk ’walkover’.

– Det er nok den svaereste kamp i puljen. Vi skal møde et rigtig staerkt hold. Østrigsk fodbold har i de seneste år taget nogle store skridt rent fodboldmae­ssigt.

– Vi møder et hold, der er fuld af Bundesliga-spillere, jeg tror, der er 19. De er godt besat hele vejen rundt og har et godt udtryk, vurderer Hjulmand, som afviser, at en dansk sejr vil afgøre gruppen.

– Nej, der er lang vej igen. Det er den tredje ud af ti kampe, så der er intet, der er afgjort. Men det vil vaere utrolig staerkt at starte med ni point – og en afstand til Østrig på fem point – efter seks dage, siger Kasper Hjulmand.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark