Ekstra Bladet

ULIGHED Angrebskom­et faerdig

- FOTO: BJERRINGBR­O

Wahid Faghir måtte tage hjem uden mål fra EM på U21-niveau. En skade holder ham ude af sidste gruppekamp mod Rusland, men en lille trøst er det, at han er den yngste spiller i EMhistorie­n til at starte en slutrunde-kamp. Vejle-spillerens exit giver landstraen­er Albert Capellas nogle panderynke­r før den afgørende kamp, men meget peger mod, at Ajax/FCN-spilleren Victor Jensen bliver foretrukke­t i front.

– Vi vil igen gå med en opstilling med spillere, der har friske ben, så de er fysisk klar til at spille denne kamp. Vi kommer også til at skaeve lidt til den bedste måde at ramme russerne.

– Vi kommer til at gå med spillere, der kan bringe en masse energi til kampen mod , fastslår spanieren før sidste gruppekamp.

Ingen let modstander

Rusland bliver ingen let modstander og Capellas fremhaever flere spillere inden gruppefina­len.

– De kvalificer­ede sig på flot vis og indkassere­de kun fire mål, mens de scorede en del. De har en staerk angriber i Fedro Chalov. På midtbanen har Ivan Oblyakov en god venstre fod og de to centrale forsvarere Roman Evgenjev og Igor Diveev kan godt lide pasningern­e der skaerer op gennem banen. Det er et rigtig godt hold, siger Capellas.

– Jeg tor på at vi slår dem, hvis vi rammer vores niveau, men vi skal vaere meget opmaerksom­me, når de kommer op i naerheden af vores felt, at vi får gjordt områderne små, for de er gode til at lave kombinatio­nerne lige omkring feltet, advarer han. ege

 ?? FOTO: FERENC ISZA/AFP/RITZAU SCANPIX ?? Wahid Faghir bliver skadet i situatione­n her med islandske Sveinn Aron Gudjohnsen, og spiller ikke sidste kamp mod russerne.
FOTO: FERENC ISZA/AFP/RITZAU SCANPIX Wahid Faghir bliver skadet i situatione­n her med islandske Sveinn Aron Gudjohnsen, og spiller ikke sidste kamp mod russerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark