GIDSEL-GOG

Tryller fynboerne videre i Europa med målshow i Rusland

-

VM-åbenbaring­en Mathias Gidsel var toppen af kransekage­n, da håndboldhe­rrerne fra GOG avancerede til kvartfinal­erne i European League.

GOG havde kun en føring på to mål med til Rusland fra det første opgør i Gudme, men blandt andet takket vaere 11 mål på 15 forsøg fra Gidsel vandt danskerne returopgør­et med 35-30.

Dermed er GOG videre til kvartfinal­erne i turneringe­n, som rangerer under Champions League, med samlet 68-61 efter 33-31 i første kamp.

Fynboerne lagde fundament til avancement allerede fra kampens start, hvor man hurtigt fik opbygget et forspring på et par mål.

Det lille hul formåede russerne ikke at lukke. GOG’s angreb holdt et godt flow, og scoringern­e kom i jaevnt tempo. Der blev ikke efterladt plads til, at CSKA kunne komme på omgangshøj­de.

Pauseførin­g på 19-17

Det gav en dansk pauseførin­g på 19-17.

Efter pausen lykkedes det GOG hurtigt at draene den tro på comebacket, som de russiske spillere formentlig havde snakket om i pausen.

Otte minutter inde i anden halvleg brød lynhurtige Mathias Gidsel igennem og gjorde det til 24-19.

Generelt blev der budt ind fra samtlige positioner, og det betød, at CSKA aldrig fik banket et forsvar sammen, der kunne taemme gaesterne.

Men isaer Gidsel kunne russerne slet ikke taemme, og han fortsatte med at brillere efter pausen.

Føringen voksede til et niveau, så Gidsel kunne spares de sidste små ti minutter, hvor hjemmehold­et formåede at pynte lidt på resultatet.

?? ARKIVFOTO: RITZAU SCANPIX ?? Mathias Gidsel scorede 11 mål på 15 forsøg mod russiske CSKA. -årige Malte Killerich har fået forlaenget kontrakten i Superligak­lubben AC Horsens, så den nu gaelder frem til sommeren 2025.
ARKIVFOTO: RITZAU SCANPIX Mathias Gidsel scorede 11 mål på 15 forsøg mod russiske CSKA. -årige Malte Killerich har fået forlaenget kontrakten i Superligak­lubben AC Horsens, så den nu gaelder frem til sommeren 2025.