Ekstra Bladet

DUMMESTE CYKELUNION

-

Berlingske udnaevner på lederplads formanden for Dansk Cykle Union, Henrik Jess Jensen, til manden, der vil gå over i historien for sin tåbelighed.

Jess Jensen er blevet voldsomt kritiseret, fordi formanden står bag beslutning­en om at laegge EM i banecyklin­g i Belarus (tidligere Hviderusla­nd, red.).

Det ligner beslutning­en om at laegge VM i fodbold i Qatar ...

Jensens undskyldni­ng, der isaer får Berlingske­s lederskrib­ent til at krølle taeer, var:

’Beslutning­en blev truffet, da der endnu ikke var politisk uro i landet.’

For en gangs skyld må vi give Berlingske ret: Manden må vaere idiot. Eller også er beslutning­en truffet i yngre stenalder.

 ?? FOTO: EMIL HELMS/RITZAU SCANPIX ?? Dronningen deltog i indvielsen af en robåd af sten på Sletten Strand ved Humlebaek forleden. Den er et mindesmaer­ke for
’den store, spontane og aegte heltemodig­e redning af de danske jøder i oktober 1943’. Båden er skabt af Per Arnoldi i diabas, og den fik mange lovord for sin enkelhed. Selvom det ikke rigtig ligner noget, man ville okse over Øresund i, hvad dronningen også så ud til at mene. JEG TROR, JEG FORETRAEKK­ER KONGESKIBE­T ... ØH! ER DEN IKKE LIDT LILLE?
FOTO: EMIL HELMS/RITZAU SCANPIX Dronningen deltog i indvielsen af en robåd af sten på Sletten Strand ved Humlebaek forleden. Den er et mindesmaer­ke for ’den store, spontane og aegte heltemodig­e redning af de danske jøder i oktober 1943’. Båden er skabt af Per Arnoldi i diabas, og den fik mange lovord for sin enkelhed. Selvom det ikke rigtig ligner noget, man ville okse over Øresund i, hvad dronningen også så ud til at mene. JEG TROR, JEG FORETRAEKK­ER KONGESKIBE­T ... ØH! ER DEN IKKE LIDT LILLE?
 ?? FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN ?? Cykelunion­ens formand, Henrik Jess Jensen, virker ikke helt skarp.
FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN Cykelunion­ens formand, Henrik Jess Jensen, virker ikke helt skarp.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark