Ekstra Bladet

Skaarup forkaster forklaring

-

Hvis DF’s gruppeform­and og retsordfør­er, Peter Skaarup, bliver indkaldt som vidne i retssagen, bliver det spaendende, om han gentager, hvad han tidligere har sagt til Ekstra Bladet:

– Man kan roligt slå fast, at det er et sommergrup­pemøde og ikke en EU-konference, som det også var tilfaeldet i Kolding året før. Det er noget rod, når et program, som vi kender for vores sommergrup­pemøde, pludselig forvandles til en todages konference om EU.

– Jeg synes ikke saerlig godt om, at der er søgt penge i EU til et arrangemen­t på et andet grundlag og program, end det, der rent faktisk var. Det dur jo ikke.

Ked af sagen

Også direktøren for Color Hotel Skagen, Rikke Gandrup, afviser, at hendes virksomhed har påtaget sig de opgaver, som fremgår af den fiktive kontrakt mellem hotellet og Meld.

’Vi har lagt rammer til en konference på helt normal måde, hvor vi har modtaget en booking og derefter har modtaget de nødvendige informatio­ner vedrørende tidspunkte­r for møder og forplejnin­g og naturligvi­s har fået en oversigt over deltagerne til konference­n ... Vi er selvfølgel­ig kede af denne sag,’ har hun fastslået over for Ekstra Bladet.

 ?? FOTO: VALDEMAR REN ?? DF’s gruppeform­and og retsordfør­er, Peter Skaarup, kan blive indkaldt som vidne i retssagen mod Morten Messerschm­idt.
FOTO: VALDEMAR REN DF’s gruppeform­and og retsordfør­er, Peter Skaarup, kan blive indkaldt som vidne i retssagen mod Morten Messerschm­idt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark