Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at moral er godt – dobbeltmor­al er dobbelt så godt. Regeringen ønsker at samarbejde med Etiopien, Rwanda m.fl. om et modtagecen­ter for asylsøgere. Støttepart­ierne har moralske skrupler, da de mener, at landene ikke overholder menneskere­ttighedern­e. Hvor er de samme skrupler, når Danmark samarbejde­r med f.eks. Kina og Tyrkiet? Danskerne ferierer i Tyrkiet uden blusel, og VM i fodbold i 2022 foregår i Qatar.

Eva Terndrup Langeland

at det hjaelper ikke erhvervsli­vet til at komme i gang igen, at DHF’s Morten Stig Christense­n (MSC) er harm på politikern­e og skriver, at det er pinligt at vaere dansker. For mig er det nu kun MSC, der er pinlig. Hvis det kom til en afstemning, ville folk nok foretraekk­e at komme på bar eller restaurant frem for i håndboldha­llen.

B. Malling Ishøj

at det er utroligt, som tingene er foranderli­ge. I dag hedder det, at arbejde skal kunne betale sig, men det koster at saette penge i banken, mens det giver penge tilbage at låne.

Visti Vester Solrød Strand

at det lyder, som om de er ved at gå amok i Sverige i forhold til identitets­politikken. En laerer på Solvikskol­an i Järna, der vaegrede sig ved at kalde en elev for ’hen, er blevet opsagt. Skolestyre­lsens begrundels­e: ’diskrimine­ringsloven’ samt at laerere ikke må anvende uønskede personlige stedord i relation til deres elever. Verden er blevet vanvittig, men vanviddet skal have modspil af den sunde fornuft. Hver dag! Sagde hun.

Lone Nørgaard Frederiksb­erg

at sygeplejer­skerne skal have mindst ti procent ekstra i løn. Så er de kun 20 procent under det, de burde få. Giv også radiologer­ne, sosu’erne, portørerne og paedagoger­ne ti procent – og giv så fagbevaege­lsen et los i røven for at have sovet i 40 år.

Otto Høyer Aarhus N

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark