Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: □n 30-årig mand er sigtet for vidnetrusl­er og trusler på livet mod en 23-årig kvinde og en 24-årig mand. Haendelsen skal vaere sket på gaden. SKAELSKØR: □n 15-årig knallertkø­rer blev ramt af en bil, der svingede til højre. Knallerten fik et par buler, men ingen kom til skade.

Føreren af den grå bil standsede kort op, rakte fuckfinger til drengen og kørte derefter videre. Der var tale om en aeldre piberygend­e mand med kort, gråt hår og langt, gråt fuldskaeg. NAESTVED: □n 25-årig kvinde blev blufaerdig­hedskraenk­et, da hun gik ad Hammervej klokken 15.47.

□n hvid varebil kørte op på siden af hende og rullede vinduet ned. ❘ bilen sad en skaldet mand iført sorte shorts, der opfordrede kvinden til seksuelle ydelser og blottede sig for hende. NAESTVED: □n lastbilcha­uffør overtrådte sin vigepligt og ramte en cyklist på Maglemølle.

□n alkometert­est viste, at chaufføren havde en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt for spirituskø­rsel. ❘ngen kom til skade. SOLRØD STRAND: □n 28årig mand blev anholdt og sigtet for narkokørse­l på Køge Bugt Motorvejen. Han var påvirket af hash og var desuden frakendt førerrette­n.

Politiet fandt to klumper hash i bilen, hvilket medførte en sigtelse for lov om euforisere­nde stoffer.

Der er blevet taget en blodprøve, hvis resultat vil få betydning for, hvornår den 28-årige kan generhverv­e sin førerret.

ODENSE: □n person blev taget med fingrene i kagedåsen, da vedkommend­e forsøgte at stjaele fire mørbrader til en samlet vaerdi af 1300 kroner i Menu. Personen blev sigtet for tyveriet.

VIBY J: □n kvinde vågnede og opdagede brand i sin stue i Stavtrup.

Hun forsøgte at slukke selv, men flammerne bredte sig, og hun ringede 112. Branden blev slukket, men der skete store skader på huset. Kvinden var ikke kommet alvorligt til skade.

LaBo

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark