Ekstra Bladet

Sugardatin­g endte i røveri

- JAN SØGAARD js@eb.dk

En mand havde aftalt en ’sugardate’ med en 17-årig pige, der kom hjem til hans lejlighed i Valby. Men i stedet for at få sex mod betaling blev han udsat for et groft røverifors­øg, da to maskerede maend bevaebnet med en kødhammer og en hardball-pistol bankede på døren og råbte: ’Det er et røveri.’

Den 17-årige pige og de to formodede røvere på 24 og 21 år stilles mandag for Retten på Frederiksb­erg tiltalt for forsøg på røveri af saerlig grov beskaffenh­ed og grov vold. De naegter sig skyldige.

Ifølge tiltalen agerede den 17-årige ’lokkedue’, da hun 27. januar cirka klokken 19.20 efter aftale indfandt sig hos manden i Valby for at have samleje med ham mod betaling. På ’ukendt vis’ gav hun signal til de to medtiltalt­e, der kort efter bankede på døren.

Offer gjorde modstand

Manden åbnede, og røverne forsøgte straks at traenge ind i lejlighede­n, hvor manden gjorde modstand. Han forsøgte at lukke døren, men den 24-årige satte en fod i døren og slog ud efter manden med kødhammere­n, dog uden at ramme.

I det samme affyrede den 21-årige tre skud med hardball-pistolen mod manden, men også uden at ramme. Så fik offeret vristet kødhammere­n fra den 24-årige og slog ham på hånden. Det fik røverne til at miste modet, og de løb uden udbytte.

Politiet kom hurtigt på sporet af røverne, og allerede dagen efter blev den 17årige pige varetaegts­faengslet i surrogat på en ungdomsins­titution, hvor hun fra stedet stadig sidder. De to maend blev også anholdt og varetaegts­faengslet.

Begge var i forvejen kendt af politiet, og den 21årige er tidligere straffet for vold.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Den 17-årige pige stilles for Retten på Frederiksb­erg tiltalt som ’lokkedue’ for to maend, der forsøgte at udplyndre hendes ’sugardate’.
FOTO: JONAS OLUFSON Den 17-årige pige stilles for Retten på Frederiksb­erg tiltalt som ’lokkedue’ for to maend, der forsøgte at udplyndre hendes ’sugardate’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark