Ekstra Bladet

DET VAR HATTENS

FLOYD MAYWEATHER og hans følge delte knytnaever ud under pressemøde­t med hans kommende modstander, Logan Paul – fordi Pauls lillebror stjal Mayweather­s kasket

- JIMMI WILLEMOES JENSEN FOTO: EVA MARIE UZCATEGUI/AFP/RITZAU SCANPIX jwj@eb.dk

Det var bare dømt til at gå op i hat og briller – og det gjorde det. Hat i hvert fald.

For det var Floyd Mayweather­s kasket, der kom i centrum, da der natten til fredag dansk tid var var faceoff forud for den stort anlagte showkamp mellem den tidligere boksemeste­r og youtuberen Logan Paul i Hard Rock Stadium in Miami.

Det sportslige element i boksekampe­n, der er henlagt til D-dag, 6. juni, er bestemt til at overse – men det handler også mere om show.

Og det var der til gengaeld rigeligt af fredag i Miami.

Paul var ankommet standsmaes­sigt i en helikopter og entrede den lille scene med vanlig tro på tingene og med en provokeren­de mine overfor Mayweather.

Vundet overalt i verden

Den ubesejrede mester havde dog ikke til sinds at lade sig slå ud. Han proklamere­de i stedet, at han har vundet overalt i verden, og at Logan Paul ikke ville blive et problem at ordne. Ja, faktisk ville han vaere villig til at bokse både Logan Paul og lillebror Jake Paul på samme aften.

Jake Paul, har – i modsaetnin­g til Logans ene kamp, der endte i nederlag – rent faktisk prøvet at vinde en boksekamp. Tre, faktisk. Og efter de to kombattant­ers trashtalk konfronter­ede han Floyd Mayweather.

De mere råbte end talte i munden på hinanden, da Jake Paul pludselig stjal

Floyd Mayweather og Logan Paul spillede spillet på pressemøde­t. bokserens af.

– Gotcha hat (jeg har din kasket), sagde han flere gange, mens Mayweather og hans haer af bodyguards røg efter ham og ganske hårdhaende­t forsøgte at få kasketten tilbage.

Alt det så Logan Paul ikke, men efter en del tumult fik han at vide, hvad der er sket.

– Stjal han hans kasket? Ha ha.

– Han har en samling af kasketter og ville bare have Floyds kasket.

– Han sagde, at han ville gøre det, men jeg sagde, at han ikke skulle, pointerede Logan Paul.

Blåt øje

kasket og stak

Så fik han at vide, at lillebror blandt andet havde fået et blåt øje af Mayweather­s bodyguards – og så fik piben en anden lyd:.

– Nu er det personligt. Jeg troede, at vi skulle levere et godt show i dag, men nu bliver det en krig.

Den krig er Jake Logan allerede mere end godt i gang med at udkaempe. På de sociale medier gjorde han det efter episoden klart, at han havde planlagt det hele:

Efterfølge­nde skiftede han sit Twitter-handle til ’Gotcha Hat’ og lancerede en kasket-kollektion med det slogan på sin hjemmeside.

Og han lagde endda en video op på Instagram, hvor han får en tatovering af en kasket med en tekst over. Jep, naturligvi­s ’Gotcha Hat’.

Jo, det skal nok blive en interessan­t måned op til den stort anlagte boksekamp.

 ?? FOTO: CLIFF HAWKINS/GETTY IMAGES ?? Lillebror Jake Paul (man kan se hans arm) stjal pludselig Floyd Mayweather­s kasket og stak af. Så var der øretaever i luften.
FOTO: CLIFF HAWKINS/GETTY IMAGES Lillebror Jake Paul (man kan se hans arm) stjal pludselig Floyd Mayweather­s kasket og stak af. Så var der øretaever i luften.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark