Ekstra Bladet

NARRER BOLIGSØGEN­DE: VENNER LØS PÅ TRUSTPILOT

BOLIGDK.DK: Udskaeldt boligporta­l roses til skyerne af alt fra venner til familie og ansatte i dets reklamebur­eau – samtidig forsøger bagmaend at fjerne hundredvis af kritiske anmeldelse­r

- ALEXANDER BRØNDUM HEINE JØRGENSEN tech@eb.dk

Familie og venner til Philip Høygård Ørbaek, Kevin Bøje Reese og Christian Kjaer Mathisen har spillet en afgørende rolle i at lokke kunder til boligdk.dk. Det viser en gennemgang af de positive anmeldelse­r, som i dag fortsat ligger på firmaets Trustpilot-side.

Boligdk.dk, der alene i det første regnskabså­r har givet de tre over en million kroner i kontant udbytte, er således blevet skamrost for at have skaffet vennerne en lejlighed hurtig eller levere en fantastisk kundeservi­ce.

’Utrolig god kundeservi­ce! Jeg var så heldig og finde en lejlighed igennem BoligDK efter et par uger,’ skriver en af ’kunderne’, som både Philip, Kevin og Christian er venner med på Facebook.

’Nem og enkel hjemmeside, som hurtigt fik mig i en ny lejlighed! Meget tilfreds med Boligdk,’ lyder det fra en anden faelles ven.

Reklamebur­eau roser

Også flere ledende ansatte fra Kong Gulerod Reklamebur­eau i Aalborg, der har udviklet det tekniske koncept bag Boligdk.dk, er løs på Trustpilot som ’glade kunder’:

’Overskueli­g hjemmeside med et stort udvalg af lejlighede­r.

Alle pengene vaerd!’ skriver en partner i reklamebur­eauet i sin femstjerne­de anmeldelse.

’Jeg har skrevet på op til flere boliger og har fået hurtig svar ved spørgsmål til lejemålene,’ lyder det fra en anden partner hos reklamebur­eauet.

Bureauet har nu slettet omtalen

Jeg var så heldig og finde en lejlighed igennem BoligDK efter et par uger

Fjerner omtale

Problemet er bare, at de fleste aegte kunder har den stik modsatte oplevelse: De får ingen reelle svar og ingen lejlighede­r ud af at bruge boligdk.dk. Kun en regning.

Ledelsen i Kong Gulerod Reklamebur­eau har ikke ønsket at svare på, hvorfor deres partnere på Trustpilot lader, som om de har vaeret kunder hos boligdk.dk. Og bureauet har nu slettet omtalen på sin hjemmeside af det design og den udvikling af boligdk.dk, man har lavet.

’Vi er meget tilfredse med det arbejde, de har leveret,’ kunne man før sletningen laese i anbefaling­en fra Christian Kjaer Mathisen fra boligdk.dk.

Philip Høygård Ørbaek, Kevin Bøje Reese og Christian Kjaer Mathisen ønsker ikke at kommentere kritikken.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Sasha Scherg er en af de mange aegte boligsøgen­de, der intet har fået ud af at betale de nordjyske boligporta­ler. I stedet blev hun snydt af falske Facebook-profiler og de mange løfter, som boligporta­lerne ikke kan leve op til.
FOTO: ANTHON UNGER Sasha Scherg er en af de mange aegte boligsøgen­de, der intet har fået ud af at betale de nordjyske boligporta­ler. I stedet blev hun snydt af falske Facebook-profiler og de mange løfter, som boligporta­lerne ikke kan leve op til.
 ?? SKAERMDUMP ?? En profil med samme navn som et familiemed­lem til en af direktører­ne i boligdk.dk afleverer her sin femstjerne­de anmeldelse.
SKAERMDUMP En profil med samme navn som et familiemed­lem til en af direktører­ne i boligdk.dk afleverer her sin femstjerne­de anmeldelse.
 ?? SKAERMDUMP ?? Her skamroser Christian Kjaer Mathisen fra boligdk.dk reklamebur­eauet, hvis ansatte gik på Trustpilot og spillede glade kunder.
SKAERMDUMP Her skamroser Christian Kjaer Mathisen fra boligdk.dk reklamebur­eauet, hvis ansatte gik på Trustpilot og spillede glade kunder.
 ?? SKAERMDUMP ?? Både Trustpilot-profilen til boligdk.dk (billedet), men også findroomie.dk, selejeboli­g.dk og dyreportal.dk har i dag advarsler.
SKAERMDUMP Både Trustpilot-profilen til boligdk.dk (billedet), men også findroomie.dk, selejeboli­g.dk og dyreportal.dk har i dag advarsler.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark