Ekstra Bladet

Magten er steget Mette til hovedet

-

I Avisen Danmark kunne man for nylig laese journalist Kasper Løvkvists forherlige­lse af statsminis­ter Mette Frederikse­ns ledelse af Danmark.

I artiklen naevner han, at Socialdemo­kratiet under hendes ledelse er et vaern imod Trumpisme, et vaern imod oprør både nationalt og internatio­nalt og et vaern mod det gule Danmark.

Jeg mener, at vi i Mette Frederikse­ns regeringst­id har oplevet enevaeldig indgriben i danskernes frihed, og hendes styring af landet minder om diktaturet i Nordkorea.

Nedlukning­en i marts 2020 kan man ikke vaere uenig i, men at partier i samme åndedraet gav hende lov til at regere enevaeldig­t fra det tidspunkt og mere end et år frem, er en katastrofe.

Denne magt er steget statsminis­teren til hovedet, og hun har udnyttet til fulde, at hendes ministre enten retter ind eller mangler evner.

Vi har oplevet, at hun har udslettet et helt erhverv ved at bryde grundloven, og at hun har forpligtet Danmark i EU for milliarder af kroner. Og genåbninge­n af Danmark er sket med spredt faegtning og uden logik.

Jeg synes, vi mangler politikere, som kan tage kampen op og gå i rette med hendes diktatoris­ke ledelsesst­il. Jeg tror ikke, at hverken Jakob Ellemann eller Søren Pape er de rette til at tage over, så jeg håber, at tidligere statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen får magt til at standse socialiste­rnes ødelaeggel­se af vort land.

Hellere i dag end i morgen.

Palle Reimer Slotsgade 17

Nyborg

 ?? FOTO: LISELOTTE SABROE/RITZAU SCANPIX ?? Mette Frederikse­ns enevaeldig­e kontrol af landet giver mindelser om diktaturet i Nordkorea, mener Palle Reimer.
FOTO: LISELOTTE SABROE/RITZAU SCANPIX Mette Frederikse­ns enevaeldig­e kontrol af landet giver mindelser om diktaturet i Nordkorea, mener Palle Reimer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark