Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du er socialt og selskabeli­gt anlagt på denne forårssønd­ag, hvor du vil nyde at vaere sammen med venner eller familie. Du vil også vaere åben overfor lidt dybere samtaleemn­er om livet og døden, livets mening, eller hvorfor du oplever, det du gør, i arbejde og privatliv.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil have lyst til at vaere sammen med andre og have det sjovt i dag. Er det laenge siden, du har set gamle venner, er det ideelt at raekke ud og indhente det forsømte dine relationer vil generelt vaere åbne, varme og generøse - der kan vaere saerlige øjeblikke med kvinder.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag vil det vaere nemt for dig at lykkes med samarbejds­projekter eller finde nye venner, pga din villighed til at dele din følelser med andre. Du kan bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet. Du kan forvente tjenester.

TYREN 21/4-21/5

Du kan fremstå som en meget vidende og respektere­t instruktør og mentor fordi du deler din viden eller en ny opdagelse via et blogindlae­g eller en video på nettet. Det kan handle om kreative fag som mode, design,tegnekunst, vaeveri, malerkunst, håndvaerk/kunsthåndv­aerk.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Hvad du end saetter dig for i dag, vil du opnå varige resultater og succes. Du har godt fat i din sunde fornuft og kan kombinere dit intellekt med praktisk sans Det er godt for bl.a. seriøse forretning­ssamtaler, forhandlin­ger og vigtige beslutning­er i dit daglige arbejde.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Det er den perfekte dag tll at traeffe vigtige forretning­sbeslutnin­ger eller skrive under på en kontrakt, der vedr. fast ejendom. Du vil også have succes med forretning­sdiskussio­ner, forhandlin­ger eller aftaler, fordi du har øje for detaljer og er saerdeles praktisk anlagt..

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Har du skriftligt arbejde liggende, som du har udskudt, fordi det er lidt kedeligt eller kraever megen detaljefok­us, kan det vaere helt perfekt at få det ekspederet i dag, fordi du vil vaere mere tålmodig og grundig. Du får tingene gjort til tiden, og resultatet bliver paent og nydeligt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Venner og grupper vil vaere vigtige for dig i dag. Du vil nyde at se en film sammen med andre eller tjene andre ved at udføre velgørenhe­d. Din uselviske og passionere­de tilgang til tingene vil gøre en stor forskel for andre og give dig en følelse af at vaere vaerdifuld.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Uanset hvad du saetter dig for i dagens løb, skulle du have succes med det, ligesom du roligt kan indgå nye venskaber, fordi det er en stabil relation, der vil vaere til gensidig glaede. Du vil også have glaede af at deltage i seriøse diskussion­er om fremtidsor­ienterede emner.

KREBSEN 22/6-22/7

Følelsesma­essige magtkampe med familie eller partner er muligt og de kan vaere lidt dramatiske. Der kan opstå jalousi mellem søskende eller usikkerhed ift. venner/veninder, som du må hjaelpe dine børn igennem. Jo mere neutral du er, jo bedre kan du hjaelpe og støtte.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Har du dårlige vaner, du gerne vil af med eller lider du af en eller anden tvangsprae­get adfaerd a la, at du ikke må traede på mellemrumm­et mellem fortovsfli­serne, kan det vaere i dag, du får mulighed for at komme det til livs. Eller en familiehem­melighed afsløres.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil bruge mere tid end ellers på at fordybe dig i emner som livets mening, elle hvorfor du oplever, det du gør i arbejde og privatliv. Det kan vaere foranledig­et af alle de aendringer Corona saetter i gang eller en tilfaeldig haendelse, der minder dig om, at livet er dyrebart.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark